Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 5 відтінків помади для блондинок

5 відтінків помади для блондинок

Вибираємо відповідні кольори помади для блондинок.

rgtyuioli765.jpg (232.72 Kb)
Яскраво червоний
Насичений, по-справжньому червоний колір ідеально підходить блондинкам зі світлими очима, шкірою і волоссям. Не соромся вибирати матові помади чистого, яскравого відтінку. Такий колір стане основою макіяжу і твоєї візитною карткою. Щоб нанести матову помаду рівно, використовуй олівець для позначення меж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як економити на косметиці та залишатись красунею?

Винний
Розкішні відтінки дорогого мерло приголомшливо виглядають на дівчатах з платиновим волоссям і блідою шкірою. Особливо ці винні тони підійдуть для осіннього або зимового макіяжу. Примір різні варіанти - від теплого винного до холодного. Блондинкам пощастило, адже їм ці темні, сливові відтінки йдуть найбільше!

Рожевий
Який ще колір помади підходить блондинкам? Безумовно, це різні відтінки рожевого! У твоїй косметичці повинно бути як мінімум дві рожевих помади - одна на кожен день і друга, більш яскрава, "на вихід". Якщо перша може бути майже прозорою, то друга нехай буде дуже насиченою.

Коричневий нюд
Ще один колір, який чудово виглядає на білявках і йде практично всім. Він вдало доповнить драматичний макіяж очей smokey eyes, а також підкреслить колір тіней. Особливо добре він буде виглядати в поєднанні з засмаглою шкірою і медовим відтінком волосся.

Персиковий корал
Дуже літній колір, який також прекрасно буде поєднуватися із засмагою. Персикові тони - ще одна відповідь на питання про те, яка помада підходить для блондинок. Завдяки цим ніжним, теплим відтінкам губи будуть здаватися м'якшими і повнішими. Зверху можна додатково нанести блиск для губ для створення більшого обсягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 03.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2408

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: