Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 3 бьюті-секрети, які давно перевірені часом

3 бьюті-секрети, які давно перевірені часом

Досить згадати про ті хитрощі і поради, які винайшли задовго до ін'єкцій ботокса і нанесення консилера.

3453rtry.jpg (200.81 Kb)

1. Молочна ванна Клеопатри
Вченими було доведено, що молочні ванни надають відлущуючий і омолоджуючий ефект на шкіру. Чому? Завдяки молочній кислоті, а також оксикислот, які містяться в молоці, відбувається руйнування білків, що в свою чергу сприяють позбавленню від мертвих клітин, залишаючи шкіру обличчя і тіла неймовірно здоровою, чистою і оксамитовою. На щастя, вам не потрібно шукати постачальника ослиного молока, а потім розмокати в ньому, як печиво. Все, що потрібно, - знайти мило або гель для душу зі схожими інгредієнтами і насолоджуватися перевагами сучасної косметології.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як доглядати за проблемною шкірою?

2. Сіль Мертвого моря
Єгиптяни, греки, римляни, а тепер ще дерматологи і косметологи всього світу моляться на води Мертвого моря. У ньому міститься 29% солі, в той час як в інших морях її показник становить всього 4%. Саме це робить Мертве море неймовірно багатим на мінерали та поживні елементи, які творять чудеса з вашою шкірою. При використанні солі Мертвого моря кількість зморшок скорочується на 40%, а завдяки високому вмісту магнію сіль зволожує шкіру і зменшує запальні процеси. Так що сміливо насипайте сіль в свою ванну і насолоджуйтеся приємним перетворенням.

3. Близькосхідна техніка шугарінг (цукрова епіляція)
Якщо ви ретельно стежите за здоров'ям свого обличчя і тіла, то знаєте, що цукор бажано наносити на шкіру, а не приймати всередину. Ви можете використовувати його в якості відлущуючого елемента при виготовленні домашніх скрабів або як панацею від небажаного волосся. Техніка шугарінг використовувалася на Близькому Сході, а саме в Єгипті і Лівії, ще задовго до виникнення станків для гоління і воску. Які переваги дає використання такої техніки? У складі суміші немає агресивних хімічних компонентів, сама процедура менш болюча, ніж воскова, а найголовніше - ви економите гроші, так як можете виготовити суміш в домашніх умовах. Все, що вам знадобиться, - це цукор, лимон, вода і, звичайно ж, терпіння.

Джерело: elle.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 18.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2094

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: