Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 5 помилок з догляду за шкірою влітку

5 помилок з догляду за шкірою влітку

Запам'ятай та ніколи не роби так!

cvaprnog7686.jpg (906.8 Kb)
Помилка № 1: Збривати волосся "насухо"
Щоб уникнути роздратування і червоних точок на ногах, я раджу голити ноги і будь-які інші ділянки тіла, попередньо розпаривши шкіру. Тоді волоски стануть більш м'якими, зріжуться простіше і легше, шкіра не буде травмована і залишиться гладкою.

Помилка № 2: Використовувати дезодорант вранці
Насправді дезодорант більш ефективний, якщо нанести його на шкіру безпосередньо після вечірнього душа. Тоді дезодорант вбереться в шкіру повністю, сформувавши щось на зразок пробки в кожній потовій залозі. І вранці навіть після душу ти не будеш потіти. А якщо тинаносиш дезодорант з ранку, він не встигає толком забитися в пори, і перша ж порція поту змиває його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 прості способи омолодити шкіру

Помилка № 3: Купатися після епіляції
Особливо в морі. Але навіть в прісній воді живуть бактерії, і якщо на шкірі є непомітна оку мікротравма, після купання ситуація може загостритися. Я рекомендую витримувати добову паузу між видаленням волосся і водними процедурами.

Помилка № 4: Не використовувати помаду з SPF
Шкіра губ практично не обгорає в традиційному розумінні сонячного опіку: не червоніє, не облазить, не болить. Але до сонячної радіації губи схильні навіть більше, ніж шкіра на інших ділянках тіла. Захищати її просто необхідно!

Помилка № 5: Щільний тональний крем
Як не розтушовуй, як не старайся, він" попливе ". На літо краще віддати перевагу легким засобам на водній основі або взагалі відмовитися від тонального крему на користь ВВ-крему або мінеральної пудри.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 28.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2040

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: