Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 3 бьюті-секрети для приголомшливого вигляду

3 бьюті-секрети для приголомшливого вигляду

Сьогодні хотілося б познайомити тебе з несподіваними, але дієвими і абсолютно безкоштовними секретами краси, які реально змінюють життя, ну або принаймні усувають одну з докучливих проблем.

8uhyygyhjk.jpg (203.65 Kb)
Проблема: наліт на зубах
Рішення: куркума

Звучить абсурдно, але ця яскраво-жовта спеція реально може створити диво з твоєю посмішкою. Все, що потрібно, це змішати чайну ложку кокосового масла і така ж кількість куркуми до пастоподібного стану. Потім набрати цю суміш на щітку і почистити зуби, як зазвичай. Не лякайся жовтого відтінку, який утворюється на зубах відразу після процедури - ретельно пополощи рот кілька разів - твоя посмішка засяє!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 правила для фарбування волосся вдома

Проблема: червоні точки / горбки на руках і ногах
Рішення: сметана

Візьми трохи домашньої сметани, охолодити її в холодильнику і поклади в мисочку. Потім, використовуючи злегка вологу губку або рукавичку для душа, нанеси сметану на місця, де є червоні точки і горбки, легенько протри ці ділянки. Залиш на 10 хвилин, після чого змий все в душі. Молочна кислота в складі зніме почервоніння і ороговілий шар, одночасно наситивши і зволоживши шкіру. Вона буде виглядати набагато однорідніше і рівніше.

Проблема: жовті плями на нігтях після зняття лаку
Рішення: лимон

Вичави сік одного лимона в мисочку з теплою водою, після чого опусти в неї руки на п'ять хвилин. За цей нетривалий час фруктові кислоти зроблять свою справу - нігтьова пластина помітно посвітлішає і очиститься.

Джерело: cosmo.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 05.07.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1226

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: