Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 6 причин використовувати антивіковий крем в 20

6 причин використовувати антивіковий крем в 20

Ось чому варто задуматись про покупку антивіковий крем.

erewr34324.jpg (180.08 Kb)
1. Зморшки простіше попередити
Перші ознаки зморшок видно вже в 20 років, і ви можете передбачити, на яких ділянках обличчя вони утворюються, тому почніть доглядати за шкірою відразу ж, як виявили це. Обов'язково користуйтеся антиоксидантними кремами вранці і ввечері. Кращі антиоксиданти - це вітамін С, Е і ресвератрол, шукайте ці інгредієнти в складі крему.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який бьюті-тренд шокує популярністю?

2. Ти встигнеш сформувати запаси
Крім догляду ззовні, важливо харчуватися так, щоб ресурси шкіри для самовідновлення не вичерпались завчасно. У вашому повсякденному раціоні в обов'язковому порядку повинні бути продукти, що містять вітамін А, тобто риб'ячий жир, тваринна печінка і печінка риб, ікра, перепелині і курячі яйця, вершкове масло, вершки, сир, сметана, тварини субпродукти, сир, молоко і кисломолочні продукти.

3. Ти зекономиш ресурси
Якщо наносити зволожуючі засоби протягом дня, шкіра не буде зневоднюватися, а значить, її ресурси по боротьбі з сухістю будуть збережені. З віком втрата вологи стає сильнішою, але у шкіри буде досить сил, щоб компенсувати це хоча б частково.

4. Ти врятуєш шкіру навколо очей
Шкіра вік старіє на 10 років швидше решти шкіри. Якщо тобі 20, твоїм повікам вже 30. І саме час почати наносити спеціальні засоби.

5. Ти позбудешся акне
Антивікові засоби містять відлущуючі компоненти, розгладжують і підтягують шкіру. Всі ці інгредієнти мають протизапальну і антибактеріальний ефект, оновлюють епідерміс і стимулюють відновлювальні процеси в шкірі. І акне зникає!

6. Ти зменшиш ризик раку шкіри
При розумному і послідовному ставленні до догляду за собою ти в 10 і більше разів зменшуєш ризик розвитку злоякісних утворень на шкірі. Чим раніше ти почала наносити антиоксиданти і сонцезахисний крем - тим краще. Пам'ятай: важливий кожен день.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 06.07.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1222

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: