Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / Тренди в фарбуванні волосся: осінь 2016

Тренди в фарбуванні волосся: осінь 2016

Найстильніші і актуальні тренди у фарбуванні волосся, серед яких ти напевно знайдеш свій, ідеальний!

807640ec72c12a98716e4644f3dd9d_4.jpg (239.36 Kb)

Бежевий блонд
Якщо влітку в особливій пошані був тренд з 90-х, знебарвлений платиновий блонд, то до осені варто надати йому злегка золотистого підтону.
Бежевий блонд
Якщо влітку в особливій пошані був тренд з 90-х, знебарвлений платиновий блонд, то до осені варто надати йому злегка золотистого підтону.

Рожеве золото
Ну а рожеве золото, на відміну від платинового блонда, плавно перекочує з літнього в осінній сезон. Все, що потрібно, це злегка затонувати золотисті, пшеничні або світло-русяве волосся фарбою приглушено-рожевого відтінку (dusty rose) або відтінки рожевого золота (rose gold). Якщо все зробити правильно, такий колір волосся пом'якшить недоліки шкіри і візуально освіжить твій образ. Нам подобається, як цей тренд обіграла співачка Ів - на ній фарбування виглядає дуже природно.

Бронд
Суть техніки полягає в тому, щоб зробити базу (основну масу волосся) більш темного і глибокого відтінку, а кінці, або окремі пасма освітлити до приємного карамельного кольору.

Теракота
Досконалий рудий колір волосся-він одночасно і мідний, і золотистий, і червонуватий, і теракотовий, тобто досить складний. Фішка його в тому, що він злегка приглушений, а не вогняний - саме такий відтінок восени-2016 буде мегапопулярним.

Кориця
Ще одна варіація делікатного рудого - в пасмах явно вгадується відтінок пряної кориці. Орієнтуйся на позначку "cooper" і "cinnamon" на упаковці фарби.

Молочний шоколад
Абсолютно чарівний відтінок волосся. Щоб колір вийшов живим і ефектним, попроси свого стиліста додати в шоколадно-каштанову фарбу трохи золотистого пігменту.

Чорний з ледь вловимими червоними акцентами

Такий невеликий кольоровий акцент може оживити колір "жагучий брюнет", який іноді виглядає "плоско" і не дуже природно. Попроси свого стиліста підкреслити кілька нижніх пасом, пофарбувавши їх у відтінок "deep auburn" - глибокий каштановий.

Джерело: cosmo.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 10.08.2016
Автор: maryna2
Переглядів: 2000

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: