Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 4 секрети для пишних вій

4 секрети для пишних вій

Якщо ваші вії короткі та рідкі - спробуйте наші поради!

trt54t54t5546.jpg (195.36 Kb)
Реп'яхова олія
Це старий перевірений бабусин спосіб змусити вії трохи вирости. Купіть в аптеці реп'яхову олію, наносьте на очищені від косметики вії пензликом від туші. Можна залишати реп'яхову олію на віях на всю ніч, а можна (якщо боїтеся алергії) промокати ватним тампоном.

Петрушка
Подрібніть листя петрушки в дрібну кашку, покладіть її у вигляді компресу на повіки і вії, накрийте зверху ватними тампонами. Така маска повинна "працювати" протягом 15 хвилин, потім її можна змити. Ця маска дуже хороша, але застосовувати її треба не частіше 1 разу на тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які домашні засоби подарують молодість?
 
Ромашка, волошка, календула
Приготуйте відвар з цих трав, змочіть в ньому ватні диски, покладіть на повіки і вії. Можна додати в відвар трохи чайної заварки, тоді такі примочки будуть заодно знімати втому з очей. Використовувати можна щодня.
 
Корінь лопуха і кропиви
Зробіть відвар з кореня лопуха і кропиви, процідіть і остудіть його. Змочіть в ньому ватні диски, покладіть їх на повіки і вії. Такі примочки можна робити два рази на тиждень. Вже через пару місяців ви можете помітити, що ваші вії стали трохи густіші і довші.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 24.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1575

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: