Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 7 порад для ідеальних вій від експерта

7 порад для ідеальних вій від експерта

Ось що варто брати до уваги, щоб мати красиві брови.

rfwe4r234r234.jpg (218.35 Kb)
Визнач потрібну форму
У кожної з нас є своя, унікальна форма брів, йти проти якої не варто. Існує три типи форми брів: арка, дуга і рівна брова. Як тільки тобі вдасться правильно визначити свою природну форму, ти отримаєш брови своєї мрії, гарантуємо. Але якщо зараз, після неодноразових корекцій і вищипування, це зробити складно, подивися свої юнацькі фото, де брови ще не знали пінцета.

Корегуй з розумом
Не так давно дівчата почали не тільки вискубувати, але і підстригати брови, це дозволяє зробити їх більш акуратними і доглянутими. Ось тільки робити це потрібно дуже акуратно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка домашня маска позбавить тебе від зморшок?

Уникай воску і ниток
Брови - не той випадок, коли варто вдаватися до альтернативних методів видалення волосся. В цьому випадку єдиним точним і виправданим способом корекції є вищипування, так як для красивих брів має значення кожен волосок. Ну а по-друге, віск часто призводить до подразнень і вросших волосків, не кажучи вже про те, що зайвий раз розтягувати тонку шкіру повік взагалі не варто.

Тримайся подалі від збільшувальних дзеркал
Тебе здивувала ця порада? Нас теж! Проте, вищипування брів перед збільшувальним дзеркалом не дасть тобі ідеального кінцевого результату, так як в ньому ти не можеш оцінити картину в цілому. Крім того, роздивляння кожного волоска через лупу часто стає причиною надмірного вищипування - привіт, брови-ниточки!

Враховуй свій кольоротип
Якщо ти користуєшся олівцем, то він повинен гармоніювати з натуральним кольором твоїх брів і волосся. Залежно від своїх особливостей, вибирай або теплий, або нейтральний відтінок олівця. Якщо брови і волосся не збігаються за тональністю, образ може виглядати безглуздо і навіть вульгарно.

Тримай крем подалі
Всі ми знаємо про важливість зволоження шкіри, тому так часто наносимо улюблений крем або масло на обличчя. Проте, експерти радять уникати контакту брів з зволожуючими і поживним засобами. Сонцезахисні лосьйони, креми і гелі уповільнюють зростання волосків брів, що може значно ускладнити життя дівчатам з тонкими і короткими бровами.

Джерело: cosmo.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 02.09.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1602

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: