Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 3 поради для власниць тонкого та рідкого волосся

3 поради для власниць тонкого та рідкого волосся

Перше, що ви повинні запам'ятати: тонке волосся - це вроджене, і вирішити проблему можна тільки візуально.

plo-.jpg (210.99 Kb)

Стрижка.

Найдієвіший спосіб зробити тонке волосся більш об'ємними - постригтися. Підійдуть короткі зачіски: боб з довжиною волосся до підборіддя, піксі або паж з пір'їнками по контуру. Але з піксі і іншими хлоп'ячими стрижками слід бути обережніше - їх потрібно укладати, надаючи обсяг біля коріння. Тоді зачіска буде виглядати пишніше.
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Секрети краси: 7 порад, якими варто скористатись

Фарбування.

Фарба обволікає волосся, роблячи його товстішим. Це по-перше. По-друге, якщо виберете мелірування, отримаєте ще й візуальний ефект гри світла і тіні. Єдине, що слід пам'ятати: вибираючи відтінок, варто зупинитися на тоні, який мінімально контрастує з кольором обличчя. В іншому випадку волосся здасться ще більш тонким.

Догляд.

Ну, про те, що тонке волосся ні в якому разі не можна "перегодовувати", ми вже написали. Що ще важливо знати? Що вам потрібна косметика з легкою текстурою - щоб не погіршити пасма, інакше вони обвиснуть і будуть візуально ще тоншими. Другий момент: маски і сироватки ніхто не відміняв - ваші локони повинні бути доглянутими і здоровими. Тоді навіть відсутність густоти не буде такою вже великою проблемою.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 18.09.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 4290

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: