Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 8 б'юті-таємниць візажиста Мерилін Монро

8 б'юті-таємниць візажиста Мерилін Монро

Аллан «Уайти» Шнайдер - особистий візажист, стиліст і близький друг Мерилін Монро, відповідальний за перетворення звичайної зовні дівчата в сексуальне красуню, якій захоплювався весь світ.
4307_19.jpg (62.11 Kb)
У Голлівуді Аллан «Уайті» Шнайдер завжди значився як особистий візажист, стиліст і близький друг Мерилін Монро. Вперше вони зустрілися в 1946 році, коли та вдало пройшла перші в її житті акторські проби на студії 20th Century Fox. З тих пір Аллан взяв на себе відповідальність за її макіяж - як на зйомках, так і в житті. Він був з нею поруч на протязі всієї її запаморочливої кар'єри, починаючи з дебютного фільму Monkey Business в 1952 році і закінчуючи останнім макіяжем, який він зі сльозами на очах виконав в день її похорону в 1962 році. Всі ті легендарні образи, які до сих пір служать джерелом натхнення і об'єктом захоплення, його золотих рук справа. Ми дізналися і зібрали разом кілька професійних секретів містера Шнайдера і його музи - вони, що найцікавіше, актуальні й донині.

1. Перед тональним кремом, Аллан завжди наносив тонкий шар вазеліну, щоб зволожити шкіру і надати їй сяйво в променях софітів.

В наш час, коли вибір тону через його асортименту може обернутися невеликий головним болем, такий спосіб не дуже підходить. Але ігнорувати вазелін як підручний хайлайтер, не варто - на вилицях і під бровою він виглядає чудово.

2822_11.jpg (36.65 Kb)

2. Об'єм губ.

В епоху, коли губи ще не збільшували ін'єкціями, заради пухлості доводилося йти на хитрощі і використовувати не менше п'яти засобів різних відтінків. Для ілюзії глибини, Аллан малював контур губ олівцем шоколадного відтінку. Олівцем цегляного кольору штрихував губи від периферії до центру. Олівцем яскраво-червоного кольору, рухаючись з центра, змішував всі відтінки разом. Щоб не порушувати відтворену глибину і об'єм, він орудував олівцями біля контуру найбільш акуратно. Ставив крапку в центрі нижньої губи кремовим хайлайтер і завершував процедуру нанесенням зверху «жирного» бальзаму для губ (саме бальзаму, а не блиску).

3. Вологий макіяж очей.

У часи, коли не було металізованих текстур, Аллан просто брав і наносив тонкий шар вазеліну або кокосового масла поверх компактних тіней для повік.

2915_1442065219_monro5.jpg (31.8 Kb)

4. Секрет білих тіней.

За актрисою Гретою Гарбо був помічений один make up трюк, який Аллан вдало використав і зі своєю музою. Для помітної відкритості погляду по усій повіці досить розтушувати білі тіні (пудрові), а у внутрішні куточки очей поставити по точці тіней такого ж відтінку, але тільки перламутрової текстури.

5. Він завжди комбінував кілька відтінків підводки для очей

Промальовував контур одночасно чорною і коричневою підводкою, білою виділяв контур вій зсередини і зовнішній куточок, а всередині очей ставив по парі червоних точок - це надавало білкам яскравості або білизни.

6. Візуально зменшити ніс.

Хоча Мерилін Монро і зробила вимушену ринопластику, їй все одно здавалося, що ніс дуже великий. Для корекції цієї вади, візажист просто торкався рожевими рум'янами кінчика носа.

2266_beautiful-marilyn-monroe-photos-by-eve-a.jpg (37.12 Kb)

7. Накладні вії

Візажист завжди безжально шматував їх рівно наполовину, приклеюючи тільки із зовнішнього боку. Це дозволяло зробити очі подовженими і мигдалевидними.

8. Форма брів річ,

звичайно, дуже індивідуальна, але Аллан завжди інтенсивно виділяв їх форму, ювелірно прорисовуючи «трикутність». В першу чергу, щоб зменшити широту чола у зоряної клієнтки. У такому випадку цей трюк працює, у всіх інших вимагає уваги, щоб уникнути зайвого будиночка.

4122_45.jpg (37.95 Kb)

Джерело: marieclaire

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

14:30, 13.11.2016
Автор: Олена
Переглядів: 2076

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: