Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Знаменитості / 11 цитат Кейт Уінслет, які допоможуть вам прийняти своє тіло

11 цитат Кейт Уінслет, які допоможуть вам прийняти своє тіло

Пригадуєте Роуз із "Титаніку"? Кейт навіть у ті часи не відрізнялася худорбою, яка зараз так засліплює очі дівчаток, і зараз, з доволі округлими формами, вона пишається своїм тілом і вчить інших дівчат любити і приймати себе такими, як вони є.
c423dfbc8a592c67a66fc3c0af86e5cf.jpg (28.83 Kb)
"За весь час мого дорослішання, я ні разу не зустрічала жінку, яка була б досить собою. Ніякого позитиву - суцільний негатив. Це жахливо - витратити всю свою молодість на невдоволення своєю зовнішністю. Я ніколи не була красунею - у мене були товсті щоки, занадто великий розмір ноги і огидне волосся"

"Одного разу я скажу своїй дочці: нам дуже пощастило, у нас такі спокусливі форми, і сподіваюся, що вона мені відповість: Так, мамочко, слава Богу"

"За все своє дитинство я жодного разу не чула, щоб хоча б одна з оточували мене жінок сказала:«Я люблю своє тіло». Ні мама, ні сестра, ні моя найкраща подруга не були задоволені своїм відображенням у дзеркалі, так що тепер я частенько кажу це дочці - любов до себе повинна починатися з юних років"

6655b8d72a4711f61183c98e6bf29ddcbde8-yzc4mwy3ogfing.jpg (45.7 Kb)

"Я приймаю своє тіло; я приймаю себе такою, яка я є і вдосконалюю те, чим я наділена"

"Після пологів у мене в'ялий живіт - це нормально. І я не завжди приходжу в захват від свого відображення в дзеркалі. Просто ніхто не ідеальний, я не вірю, що існують досконалі люди, але зате я вірю в те, що я хороша такою, яка я є і пишаюся своєю зовнішністю"

6655a6a290c96a6161a99fa9a633a6ec5dd5-yti0zdkymdqwmq.jpg (45.28 Kb)

"У мене ніколи не було мети стати знаменитою. У мене не було ніяких амбіцій. Я була товста, і щось я не пригадую жодної знаменитої товстої актриси. Я просто не бачила себе в світі зірок, не бачила і все, до того ж, ви знаєте, дитина, яка колись був товстою, залишається товстою у себе «в голові» на все життя. Вам завжди буде здаватися, що ви не така як всі. Я нічим не відрізняюся від інших колишніх товстих дітей. Іноді на вулиці побачиш худеньку дівчину в обтягуючих джинсах, короткій футболці, на підборах і думаєш: "Треба більше працювати над собою, щоб бути як вона, тоді я точно буду щаслива!", Але в таких випадках я тут же говорю собі: "Людина, вимушена ходити на таких величезних каблуках, безумовно не може бути щасливою"

"Я вважаю, дуже важливо переконати жінок в тому, що "нормальна фігура" ─ це не та, яка поміщається в розмір XS. Якщо чесно, серед моїх знайомих немає жодної дівчини, яка б носила розмір XS. Хоча, ні, я знаю одну таку дівчину, це моя дочка. Правда, їй 11 років"

6655530de14609982be4d00aab7dc7558196-mjq0owjlodmwmg.jpg (60.05 Kb)

"Вам буде потрібно дуже багато часу, щоб позбутися від товстої дівчинки, якій ви колись були, але за одну річ я все-таки їй вдячна - це моя попа"

"Я точно така ж, як сотні інших жінок. У мене неідеальна груди, у мене целюліт і все-таки я дуже спокуслива. Якщо це визнання заспокоїть звичайних жінок, я буду рада"

66558d75f1018959525d6965fbc1c7c9af-nty0otvjotzjma.jpg (41.35 Kb)

"У мене немає такої частини тіла, яку я погодилася б обміняти на якусь іншу або виправити за допомогою пластичного хірурга. Хіба що в фантазіях"

"В юності я не відчувала себе красивою. Іноді я навіть всерйоз страждала через те, що я товста. В юності ми всі незадоволені собою, але коли ти стаєш дорослою, добиваєшся чогось в житті, можна трохи розслабитися і полюбити себе. Не можна до старості рівнятися на моделей або актрис"

19hor.jpg (30.46 Kb)

"Я не знаю, як сильно мені треба нервувати, щоб через це почати втрачати у вазі, я не з тих щасливих людей, які чарівним чином худнуть від переживань"

Джерело: marieclaire

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

12:00, 14.11.2016
Автор: Олена
Переглядів: 1884

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: