Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски / 4 невимушених зачіски на кожен день (ВІДЕО)

4 невимушених зачіски на кожен день (ВІДЕО)

Кілька порад, як доповнити свій образ за допомогою простої та вдалої зачіски.
4055_333.jpg (38.54 Kb)
Об'ємні кучері

Помите волосся підсушіть феном. Зберіть його у недбалий пучок, залиште до повного висихання. Розпустіть волосся і зафіксуйте стайлінговими засобами. Кучері готові.

Стильний пучок

Розчешіть волосся, гребінцем додойте об'єму на коренях. Зав'яжіть хвіст на звичній для вас висоті. Одягніть спеціальний валик, її можна придбати у відділі аксесуарів для волосся. Від середини до зовнішніх країв валика рівно розподіліть пасма. Кінчики волосся закрутіть навколо резинки. Закріпіть зачіску лаком і заколками на ваш смак.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:Як правильно пофарбувати волосся

Оригінальний хвіст

Зав'яжіть волосся у хвіст. Не затягуйте резинку до самих коренів. Розподіліть волосся до резинки на дві половини, протягніть пасма, як в петлю. Повторіть кілька разів. Кінчики волосся закрутіть за допомогою плойки.

Коса "Хіппі"

Заплетіть косу на бік. Не робіть її занадто тугою. Пасма трохи повитягуйте біля коренів. Це додасть об'єму і невимушеності вашому образу.

Ще більше ідей:



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

14:39, 11.07.2017
Автор: annachernuk
Переглядів: 4671

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: