Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям, Догляд за тілом, Макіяж / 5 помилок у догляді за собою

5 помилок у догляді за собою

Щоб залишатися чарівною та неповторною варто знати не лише правила догляду за собою, але я уникати розповсюджених помилок, які ми зібрали у топ-5.
1. Використання кондиціонеру/бальзаму від коренів до кінчиків. Наносіть ці речовини лише від вуха до кінчиків волосся, не зачіпаючи корені. Так ваше волосся не втратить об'м та забрудниться не так швидко.

opsps.jpg (16.14 Kb)

2. Нанесення тональної основи зверху на зволожуючий крем, який ще не встиг вбратися. Краще зачекати 1-2 хвилини, аби потім тональна основа не "пішла плямами".

original.jpg (26.14 Kb)

3. Нанесення парфумів після того, як ви вдяглись. Спочатку нанесіть аромат під колінки, потім на шию та на мочки вух. Також обприсніть зап'ястя, але не розтирайте.

113233_or.jpg (20.33 Kb)

4. Вищипування брів на близькій від дзеркала відстані. Так ви фокусуєтеся на зайвих волосках, а не на лінії брови в цілому. Скористайтеся великим дзеркалом, поставте його біля вікна і відійдіть на крок - так ви побачите повну картину і не допустите похибок у корекції.

1328698713_1429_1327777233_f9a7e.jpg (18.08 Kb)

5. Старанне маскування почервонінь на шкірі. Це тільки прискорить запальний процес і призведе до ускладнень. Будь-які прояви на шкірі необхідно лікувати, але не приховувати під шаром макіяжу. А якщо у вас намічається важливий вечір - використайте засіб з екстрактом чайного дерева на проблемних місцях, а вже потім нанесіть легкий шар косметики.

vid_nepriyemnogo__podarunochka_na_oblichchi_ne_zastrahovaniy_nihto___1341404267.jpg (24.05 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що розкажуть про вас прищі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 16.09.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3427

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: