Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж, Стиль і мода, Новини моди, Модні тренди / 5 осінніх makeup-трендів, які тобі варто спробувати

5 осінніх makeup-трендів, які тобі варто спробувати

Напередодні нового фешн-сезону пропонуємо тобі ознайомитися з гарячими осінніми трендами в макіяжі, які ти просто зобов'язана спробувати!

c_0842ee06315d63e4c0b542ad1e79e0.jpg (28.51 Kb)
Очі "Бембі"

ose1.jpg (55.5 Kb)

Виразні очі і ще більш виразні вії знову популярні.

Надихайся епохою 60-х, кращими образами Бріджит Бардо і вчись наклеювати накладні вії. Але можна обійтися і без них: щоб створити ефект пухнастих лялькових війок, профарбуй їх об'ємною тушшю, потім припудри кінчики розсипчастою пудрою і нанеси ще один шар туші.

Увага на брови

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрет ідеальних брів

ose2.jpg (38.38 Kb)

Вплив супермоделі Кари Делевінь в світі моди не слабшає: принаймні, її фірмові, густі й широкі брови, стали одним з головних мейкап-трендів нового сезону.

"Брови вибілюють, укладають, зачісують наверх, витягають, розпушують, покривають золотистою фарбою - величезний простір для творчості", - каже Ядім, візажист Emilio Pucci.

Щоб візуально зробити свої брови густішими і виразними, використовуй м'який олівець натурального коричневого або сірого відтінків. Роби короткі, легкі штрихи по напрямку природного росту волосків. Зверши результат прозорим гелем або просто приладнай щіточкою.

Ядім додає: "Виразні брови - відмінний приклад того, як одне невелике рішення в макіяжі може повністю змінити образ. Просто варіюй їх ширину, густоту, вигин і відтінок залежно від свого настрою - грайливого або рішучого".

Smoky lips

ose3.jpg (37.14 Kb)

На зміну легендарним smoky eyes приходять smoky lips - натуральний, трохи "розмазаний" макіяж губ. Він припускає відмову від чіткого контуру - чим м'якше будуть лінії, тим краще.

Підказка: наноси помаду подушечками пальців, легенько забиваючи її в губи. Шукай натхнення у фотографіях з показів Armani, J Mendel і Prada.

"Мені здається, поняття "smoky lips" потрібно було ввести вже давно. Як і в димчастому макіяжі очей, розмиті, немов зацілована губи - це насамперед текстура і м'якість, а не точність нанесення і певні кольори. Вони повинні виглядати так, ніби ти веселилася всю ніч, а не так, ніби ти щойно від візажиста", - додає Ядім.

Делікатне контурування

ose4.jpg (38.99 Kb)

Для того, щоб спробувати цей б'юті-тренд, тобі зовсім не обов'язково доходити до майстерності Кім Кардашьян, яку називають "королевою бронзантыв". Потрібно всього лише підібрати оптимальний засіб і зрозуміти, яким чином вын може поліпшити риси твого обличчя.

"За допомогою натуральних бежевих відтінків можна "виліпити" практично досконале обличчя, висвытлюючи і затемнюючи потрібні області. Так чинять візажисти на фешн-шоу, саме тому обличчя моделей ніколи не виглядають пласкими", - каже Ядім.

Синя лінія

ose5.jpg (40.85 Kb)

Традиційно яскраві підводки асоціюються з безтурботними літніми днями, однак цієї осені глибокі сині тіні і лайнери - на піку популярності. Цей синій не зовсім такий, як був у моді влітку - він більш дорослий, приглушений і дуже сексуальний.

"Синій додає похмурим осіннім дням енергійності і життєрадісності", - каже Ядім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 13.10.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2346

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: