Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж, Стиль і мода / 3 акценти макіяжу осінь-зима [ФОТО]

3 акценти макіяжу осінь-зима [ФОТО]

Губишся в тенденціях, що стосуються макіяжу в новому осінньо-зимовому сезоні? Розкладаємо всі тренди по поличках і розповідаємо, які акценти буде модно робити в своєму образі найближчі півроку.

20130703-chanel-1.jpg (30.67 Kb)
Акцент на очі

kopiya_text-pic.jpg (33.15 Kb)

Головна прикраса твоєї зовнішності - це великі і виразні очі? Не сумніваємося, ти тільки рада зайвим приводів підкреслити їх красу. В новому осінньо-зимовому сезоні тобі їх представиться маса, а способи зробити це будуть найрізноманітнішими. Арт-варіанти макіяжу очей за кількістю нітрохи не поступаються більш буденним, так що в твоєму розпорядженні - ідеї буквально на всі випадки життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 хитрощів у макіяжі, які має знати кожна жінка

Акцентувати очі і раніше було модно за допомогою стрілок. Акуратні чорні лінії з загостреними "хвостиками", проведені по контуру верхніх повік, - це класика. Вона не втрачає свою актуальність, але в цьому сезоні припустимі і багато інших її інтерпретації. Експериментуй з кольором - спробуй блакитний або синій, як на показах Temperley London і Kenzo - і формою стрілок, які можуть бути і дуже тонкими, і максимально широкими, в усю повіку. Якщо макіяж те саме що твір мистецтва, спробуй одне з найбільш авангардних рішень сезону - стрілки-прямокутники, як у Maxime Simoens.

Акцент на губи

53622471b88a90981ee8d9e152f789_fitted_516x700.jpg (43.24 Kb)

Якщо про макіяж очей осінь-зима 2014/15 можна говорити майже що без кінця, то з тим, що стосується губ, справи йдуть інакше. Яскраві помади, лаки і блиски для губ на бекстейдже показів в хід пускали не часто. Так як всю увагу візажисти хотіли зосередити на очах, губах або не фарбувати зовсім, або пом'якшували ледь помітним бальзамом. Але якщо хтось з майстрів і вирішував виділити губи, то робив це або насиченим бордовим кольором, або напівпрозорим.

Макіяж без макіяжу

kopiya_txt1.jpg (31.67 Kb)

Ми з радістю підтримаємо тебе, якщо навіть найкрасивішим і виразним акцентам на очі або губи ти віддаси перевагу природність. Вона завжди в моді, а в цьому сезоні - особливо. Показів, на яких ця тенденція задавала тон всьому образу, не злічити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 13.10.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2720

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: