Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски, Догляд за волоссям / Тренди фарбування: модний колір волосся 2015

Тренди фарбування: модний колір волосся 2015

Обираємо правильний відтінок волосся.

2244.jpg (27.5 Kb)
Як знайти свій колір волосся, але при цьому залишатися в тренді? Фахівці студії колористики CHI докладно розповіли, яким відтінкам віддати перевагу в цьому сезоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Омбре" поступається новому тренду у фарбуванні – "сомбре"

Незважаючи на те, що кілька сезонів поспіль на подіумах панували екстремальні образи - блонд, яскраві пасма, омбре неймовірних комбінацій, - зараз головним напрямком став стиль nude, тобто звернення до природності - ілюзія макіяжу без макіяжу, і волосся натуральних відтінків, просто і недбало укладене. Мода на екстрим минає, сьогодні елегантна стриманість - головна риса правильного модного образу. Спробуйте знайти красивий шляхетний відтінок фарби, близький до вашого "рідного" кольору волосся.

690x828_0xd42ee42a_5323142851412676613.jpeg (37.58 Kb)

Природний відтінок - не означає простий. Сьогодні лідери в області фарбування пропонують настільки різноманітну палітру глибоких, красивих, благородних відтінків, що навіть з найпростішим кольором ви заграєте буквально новими фарбами.

У всьому світі в моді вже давно теплі відтінки. У нас же свої правила: якщо блонд - то холодний, зі срібним відливом; якщо чорний - то кольору воронячого крила. Звичайно, уявити собі на Заході таке сьогодні складно - платина, як у актрис 60-х, хороша тільки для ретро-образів і екстремальних луків з подіуму. У реальному житті це нонсенс! Сьогодні б'юті-виробники, навпаки, випускають не шампуні та бальзами з відтінками сивини, а, навпаки, засоби з теплими медовими відтінками.

Що стосується фарбування в стилі омбре (плавні переходи від відтінку до відтінку), то він вже перейшов в розряд класики. Сьогодні омбре також дещо видозмінився - переходи стають все менш помітними, делікатними і складними.

690x463_0xd42ee42a_18654370141412678121.jpeg (19.07 Kb)

Одна з найбільш неактуальних технік у фарбуванні на сьогоднішній день - це старе добре класичне мелірування, при якому ми отримуємо дуже чіткі лінії на волоссі, які, втім, тонуються для створення більш м'якого ефекту. Краще зупинитися на новому тренді у фаруванні – сомбре. Така техніка зробить ваше волосся натуральним та надасть здорового сяйва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:15, 14.10.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 9869

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: