Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 5 ознак того, що ви використовуєте багато косметики

5 ознак того, що ви використовуєте багато косметики

Часто нам здається, що швидкого погляду в дзеркало буде достатньо, щоб оцінити свій зовнішній вигляд, але іноді це не так. Різниця між освітленням, при якому ви наносите макіяж на обличчя і натуральним світлом, або фотоспалахами може зіграти з вами недобрий жарт.

njawedewmdahdw3d3d2cmak19.jpg (26.07 Kb)
Багато акцентів

lzwh91zoew0.jpg (25.97 Kb)

Стандартне правило нанесення макіяжу - робити акцент лише на чомусь одному, але ніяк не на всьому відразу! Це значить, що вам не варто поєднувати яскраво-червоний блиск для губ з ефектом "смоукі-айз" і яскраво-рожевими рум'янами. Виберіть щось одне, що ви хочете підкреслити в своєму обличчі, а на інші риси нанесіть косметику нейтральних відтінків. Це найвірніший шлях, щоб виглядати свіжо.

Видимі межі нанесення тонального крему

ek5yzdwuerq.jpg (13.85 Kb)

Одна з найбільш непробачних помилок в нанесенні макіяжу - видимі межі нанесення тонального засобу. Переконайтеся в тому, що відтінок тональної основи максимально близький до відтінку шкіри. Відмовтеся від омани в тому, що ефекту засмаги можна домогтися, якщо нанести тональний засіб більш темного відтінку, ніж ваша шкіра. Для цих цілей необхідно використовувати спеціальні бронзатори, але ніяк не тональний крем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальне місце для бездоганного макіяжу

Помада на зубах

ocin5lckeiw.jpg (29.15 Kb)

Якщо ваша помада раптом виявилася на зубах, то ви явно нанесли надто багато косметики. Повністю зітріть її і нанесіть знову нещільним шаром і як слід розтушуйте. Якщо ви хочете зробити акцент на губи, то краще нанесіть помаду в декілька тонких шарів, кожен раз прибираючи надлишки засобу, промокаючи губи серветкою. Так помада буде триматися значно довше і не "попливе".

Ви використали всі тіні в палетке

yrtre6agn_m.jpg (42.52 Kb)

В одній тіньової палетці буває до кількох десятків відтінків, але це зовсім не означає, що вам потрібно використовувати всі відразу. Буває цікаво поекспериментувати з кольорами, але робити це необхідно дуже обережно. Ви ж не хочете, щоб на ваших очах красувалася веселка. Пам'ятайте про те, що ви повинні залишатися природною.

Ви витрачаєте більше 15 хвилин на зняття макіяжу

sz4d_w38a2a.jpg (24.83 Kb)

Косметологи завжди рекомендують змивати макіяж перед сном. Але на зняття макіяжу у вас не повинно йти більше часу, ніж на його нанесення. Інакше можна з упевненістю сказати, що ви використовуєте занадто багато косметики. Переконайтеся в тому, що ви використовуєте ефективний засіб для зняття макіяжу. Не можна терти, скребти або розтягувати шкіру під час демакіяжу. Якщо вам доводиться це робити, спробуйте використовувати менше косметики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 16.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1834

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: