Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски / 5 зачісок для несвіжого волосся [ФОТО]

5 зачісок для несвіжого волосся [ФОТО]

Навіть на несвіжому волоссі деякі зачіски виглядають красиво і цікаво. Бери на замітку вдалі ідеї на кожен день!

hq-wallpapers_ru_girls_8628_1920x1200.jpg (15.31 Kb)
1. Низький пучок виглядає кокетливо і недбало, до того ж, на його створення ти витратиш всього пару хвилин. Найзручніший варіант на кожен день!

main_1_original_700x0c.jpg (30.17 Kb)

2. Коси додадуть зачісці текстуру і зроблять твій образ набагато цікавіше. Щоб зробити подібну зачіску, розділи волосся на два низьких хвоста і заплети кожен з них в звичайну косу. Оберни косички навколо голови і зафіксуй невидимками.

main_1_original_0x1000c.jpg (43.44 Kb)

3. Відповідним вибором для несвіжого волосся стане і "французький вузол". Розчіши волосся і нанеси текстуруючий спрей. Скуйовдивши зачіску пальцями, зроби гребінцем начісування зверху і з боків. Зачіска повинна бути якомога пишніша. Збери волосся в низький хвіст, але не фіксуй гумкою. Починаючи з кінчиків, починай закручувати волосся в "мушлю". Повністю закрутивши, злегка взлохмать пасма на потилиці, щоб зачіска виглядала неакуратною. Заколи волосся невидимками і зафіксуй лаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оригінальна зачіска за декілька хвилин

3_418.jpg (.07 Kb)

4. Щоб надати волоссю об'єм, пограйся з косою "риб'ячий хвіст". Сплети її за стандартною схемою, але вивільнити кілька пасом і скуйовджи косу пальцями.

4_310.jpg (37.79 Kb)

5. Пишний високий пучок - справжній порятунок в ті дні, коли у тебе немає бажання возитися з зачіскою. Зробити його простіше простого: опусти голову вниз і закрути волосся в пучок, не сильно затягуючи пасма.

5_226.jpg (36.82 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 17.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 4195

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: