Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 10 хитрощів краси

10 хитрощів краси

Краса - страшна зброя. Особливо в руках жінки. А наші прості поради зроблять її ще більш ефективною.

x_2b772011.jpg (13.83 Kb)
Перше. Аромат повинен бути стійким.

Хочете, щоб запах улюбленого парфуму супроводжував вас весь день, нанесіть спочатку на тіло зволожуючий крем без запаху, а через хвилинку збризніть духами. Парфуми, з сухої шкіри випаровуються швидше, через наявність в них спирту, а зволожуючий крем як би «приклеює» аромат, що дозволяє йому пахнути довше.

Друге. Гарний блиск на губах

Щоб блиск не склеюються ваші чарівні губки, спочатку нанесіть невелику кількість на середину верхньої і нижньої губи, а потім подушечкою середнього пальця легкими рухами покрийте блиском губи. Ваші губи будуть виглядати природними і спокусливими.

23144_0.jpg (18.96 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Beauty-секрети італійської краси

Третє. Завивка для вій.

Якщо ви щоранку користуєтеся щипчиками для завивки вій, напевно помічали, що до обіду вони як правило, розпрямляються. Дотримуючись наших порад, цього не станеться, якщо перед завивкою вій ви нагрієте щипчики струменем теплого повітря з фена.

Четверте. Зберегти шкіру молодою.

За допомогою пілінгу шкіри ми очищаємо її від відмерлих частинок, але не варто його робити вранці. Такі процедури очищення краще проводите ввечері, свіжа шкіра не буде піддаватися шкідливому впливу сонячних променів, а зможе засвоїти всі корисні речовини нічного крему.

П’яте. Приголомшливий об'єм волосся.

Хочете додати своєму прямому волоссю легкі хвилі і об'єм, не потрібно вико ристовувати бігуді або щипці. Нанесіть на все волосся мус для укладки, потім просто розділіть вологе волосся по всій голові на шість пасом і зберіть їх в хвостики, після скрутіть в джгутики і скрутіть в пучки, закріпивши шпильками. Висушіть феном, потім розпустіть волосся, укладіть легкі хвилі руками і збризніть лаком.

48558197.jpg (20.16 Kb)

Шосте. Гарні ніжки.

Побалуйте свої ніжки, змішайте в тазику рівні частини теплої води і грейпфрутового соку, додайте стопку горілки і опустіть їх у ванночку на 10 хвилин. Це допоможе відлущити мертві клітини та позбутися неприємного запаху. Ну от, десять хвилин минуло, тепер можна приступити до святкового педикюру.

Сьоме. Просте обгортання.

У вас зовсім немає часу на відвідування SPA-салону і косметичні процедури? Тоді цей рецепт для вас: змішайте зволожуючий крем для тіла з живильним маскою для обличчя однаковій пропорції, і нанесіть на все тіло. Заверніться в махровий халат і під ковдру на 10-15 хвилин. Подумайте про що-небудь прекрасному! Ефект той же, що і від SPA-процедури.

Восьме. Мати міцні нігті.

Запам'ятайте: спочатку підпилюємо нігті, потім миємо руки і наносимо крем для рук, а не в зворотному порядку. Це золоте і просте правило допоможе вам зберегти ваші нігті міцними і сильними, тому як волога розділяє шари нігтя, а механічний вплив пилочки руйнує ослаблену структуру нігтя.

1368015205_uhojennie_nogti.jpg (20.3 Kb)

Дев’яте. Маскування почервоніння.

Ваші повіки почервоніли від втоми і недосипання? Вам доведеться замаскувати ці непотрібні ознаки, нанесіть на них трохи тонального консілера, це допоможе вам нейтралізувати червоність, і тільки після цього робіть звичайний макіяж.

Десяте. Сяйво вашої шкіри.

Щоб надати своїй шкірі сяйво і молодість, в особливий святковий день, вам буде потрібно маленька хитрість візажистів: змішайте легкий тональний крем з лосьйоном, що надає шкірі сяйво. Нанесіть масажними рухами тон на обличчя, шию і зону декольте, потім пройдіться легким шаром пудри з світловідбиваючими частинками. Ви себе не впізнаєте!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 22.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2187

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: