Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 5 секретів використання підводки для очей

5 секретів використання підводки для очей

Олівець для очей або підводка просто незамінні для створення привабливого і спокусливого погляду. Завдяки проведенню контуру очі стають глибокими і виразними, вії - густішими, а макіяж - більш ефектним. Але тут, як і в будь-якій справі, головне - не перестаратися.

bf3d973eff6d41c2a84a892f37593ebe.jpg (25.45 Kb)
1. Щоб не було неакуратних ліній, необхідно спочатку обвести очі олівцем або підведенням, а вже після цього наносити тіні і туш.

2. Для початку злегка відкиньте голову назад. Кінчиками пальців трохи натягніть шкіру верхньої повіки, щоб зробити око трохи косооким. При цьому інше око повинно стежити за вашими діями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Техніка нанесення тіней на очі

3. Починайте проводити контур з внутрішньої сторони повіки. Акуратно ведіть лінію до зовнішньої сторони ока по лінії росту вій. Краще фарбуватися за туалетним столиком: тоді ви можете спертися на нього ліктем, рука не буде тремтіти, а лінія не буде перериватися.

4. Проведіть ще кілька ліній із зовнішнього боку очей. З внутрішнього боку контур повинен залишатися тонким, ледь помітним.

5. Промальовування контуру на нижній повіці допомагає зробити погляд ще більш виразним, але такий макіяж йде не всім. Не використовуйте для нижньої повіки рідку підводку. А щоб макіяж виглядав більш природно, злегка розтушуйте підводку із зовнішнього краю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 23.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2377

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: