Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 5 хитрих способів зберігати косметику

5 хитрих способів зберігати косметику

Щоб макіяж приносив тобі задоволення і забирав менше часу, дотримуйся порядку в косметичці і на туалетному столику. Навіть якщо у тебе недостатньо місця, є способи зберігати косметику красиво і зручно. Озброюйся практичними ідеями!

kak_hranit_kosmetiku.jpg (35.61 Kb)
1. Пензлі для макіяжу зручно зберігати в спеціальному чохлі, але якщо тобі не потрібно носити їх з собою, можна по-різному розмістити їх будинку. Приміром, розклавши по баночках з декоративними каменями або в футляри для окулярів.

1_611.jpg (23.77 Kb)

2. Тіні організувати складніше, тому що марки випускають їх у різних упаковках. Щоб не витрачати час у пошуках потрібного відтінку, споруди практичний б'юті-борд з рами і металевої основи, обтягнутою тканиною. На зворотному боці продуктів приклей маленькі магніти, які фіксуватимуть косметику. Такий борд можеш повісити на стіну або розмістити на столі.

how_to_organize_eyeshadow1.jpg (51.38 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тональний крем: бьюті-помилки

3. Лаки для нігтів акуратно склади у велику шкатулку, коробку або скляний бокс. Так вони красиво доповнять інтер'єр і заощадять твій час.

2_540.jpg (26. Kb)

4. Парфумерні скарби будуть гармонійно виглядати на спеціальній підставці, хоча також цілком підійде і полиця для спецій.

how_to_organize_perfume1.jpg (41.41 Kb)

5. У спеціальних органайзерах для косметики поміщається багато дрібниць, які так легко втратити. Вибирай моделі з безліччю різних відділень і б'юті-рутина точно буде доставляти тобі одне задоволення!

how_to_organize_foundation1.jpg (42.37 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 25.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2346

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: