Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 3 секрети свіжого кольору обличчя

3 секрети свіжого кольору обличчя

Запорука бездоганного образу - свіжий і сяючий колір обличчя. Щоб імітувати його, скористайся нашими простими порадами.

20977911_1416951610_untitled.jpg (16.84 Kb)
1) Яскравий грайливий рум'янець на щоках - вірна ознака молодості. Вибирай рум'яна освіжаючих тонів - рожевий або персиковий. Один з провідних світових візажистів Сью Девітт радить наносити їх високо на яблучка щік, а поверх розтирати крапельку блиску для губ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Типи шкіри і відповідний догляд

2) Чим менше тонального засобу, тим молодше ти виглядаєш. Голлівудські візажисти впевнені, що наносити тональні та маскуючі засоби товстим шаром, значить, додати собі 20 років: косметика забивається в зморшки і підкреслює їх. Відмовся від жирних тональних кремів на користь легких зволожуючих флюїдів. Наноси тональний засіб за допомогою пальців, а якщо шкіра у тебе дуже суха, попередньо змішуй тон із зволожуючим кремом.

3) Щоб замаскувати дрібні вади шкіри обличчя, використовуй консилер. Цей засіб більш щільний за текстурою, ніж тональний крем, тому краще приховує недоліки. Для області навколо очей знадобиться тон з відбивають частинками - так ти надаси особі свіжий і сяючий вигляд. Але не переборщи! Засіб не повинен забиватися в зморшки і складки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 11.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1987

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: