Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 5 способів зберегти колір волосся

5 способів зберегти колір волосся

Неодноразово володарки фарбованого волосся стикалися з проблемою втрати кольору. Фарба має властивість змиватися та тьмяніти, але ми розкажемо, як максимально зберегти свій колір волосся.

c84177194279d018f86a5c740a2417e8.jpg (23.75 Kb)

Вирушай на фарбування тільки з немитою головою. Натуральні ліпіпди не тільки захистять шкіру голови не тільки від подразнення, але й допоможуть фарбі проникнути вглиб кожного волоска.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бальзам vs кондиціонер для волосся: що обрати?

Мий голову рідше. Колір твого волосся буде тьмяніти з кожним миттям голови. Якщо ти хочеш, щоб волосся довше залишалося яскравим, доведеться частіше виходити в люди з хвостиком або пучком. Вода - це головна причина втрати яскравості і сяйва кольору. Щоб зменшити її негативний вплив, використовуй м'який очищувальний шампунь для фарбованого волосся. І старайся не мити голову дуже гарячою водою - вона висушує волосся і позбавляє його блиску.

Зволожуй волосся! Сухе волосся набагато швидше втрачає яскравість. Щоб відновити оптимальний рівень зволоження волосся, після кожного миття наноси на волосся кондиціонер.

Якщо колір волосся для тебе на першому місці, переглянь свої щоденні звички в укладці: намагайся рідше користуватися феном, плойкою і праскою. Як ти вже знаєш, сухість - головний ворог твого волосся. Захистити колір від "вимивання" і зберегти сяйво тобі допоможуть відновлюючі маски.

Використовуй спеціальні засоби, призначені для догляду за фарбованим волоссям. Вони повинні містити додаткові живильні компоненти, що відновлюють волосся після фарбування, а також SPF-фільтри для захисту від сонячних променів, які призводять до швидкого "вигорання" кольору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:15, 11.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1841

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: