Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 3 beauty-способи використовувати оливкову олію

3 beauty-способи використовувати оливкову олію

Насправді, можна написати хоч 103 способи використовувати оливкову олію на благо твоєї неземної краси, адже як і будь-яка олія, багата на хороші жири та антиоксиданти, її можна мазати і на волосся, і на обличчя, і на тіло.

wpid-20130703091306.png (288.15 Kb)
Секрет оливкової олії в тому, що воно за своїм складом ближче до натурального себуму людської шкіри, ніж будь-яка інша олія природного походження. Тому її зволожуючі властивості і здатність проникати глибоко в шари епідеміса порадують власниць сухої шкіри.

Маска для рук

Шкіра на долонях весь час страждає: то від холоду, коли ти забудеш надіти рукавички, то від гарячої води і миючих засобів, то від роботи руками. Але пам'ятай, що як би ретельно ти не дбала про своє обличчя, шкіра рук видасть твій справжній вік, якщо ти не будеш приділяти їй достатньо уваги. Спробуй пару раз на тиждень наносити на руки під рукавички оливкову олію. Вміщені в нійантиоксиданти і вітамін Е відмінно борються з сухістю і передчасним старінням шкіри. Додай в олію трохи лимонного соку для відбілювання або краплю меду для відновлення шкіри і загоєння ранок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 способів використовувати лимон для вашої краси

Демакіяж

Ідея змивати макіяж олією може здатися дивною. Але вона дійсно чудово розчиняє будь-яку декоративну косметику, в тому числі і водостійку. Так що тобі більше не знадобиться батарея косметичних баночок з усілякими очисними засобами - оливкова олія замінить їх всі.

Кондиціонер для волосся

Так само як і на шкіру, оливкова олія добре діє на сухе, схильне до ламкості волосся, та ще й з посіченими кінцями. Можна зробити маску з яєчного жовтка і оливкової олії до миття для глибокого зволоження. А якщо у тебе небагато часу, то використовуй олію замість кондиціонера. Вимий голову, а потім змішай в долоні трохи олії і води і нанеси цю суміш на волосся. Витримай 5 хвилин і промий локони з шампунем ще раз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 13.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3980

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: