Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 3 beauty-способи використовувати лід

3 beauty-способи використовувати лід

Зазвичай взимку хочеться загорнутися щільніше в плед і всістися прямо на батарею. Але шкірі дуже шкодить сухе від обігрівачів повітря! А ось трохи правильного холоду твоїй шкірі нітрохи не зашкодить. Читай про три способи стати красивішою використовуючи звичайний лід.

kosmeticheskiy-led.jpg (18.58 Kb)
Зменшуємо запалення на шкірі

Прищик напередодні побачення може обернутися катастрофою. Крім всіх інших ефективних заходів по боротьбі з цією напастю, спробуй прикласти до прищики шматочок льоду. Холод звузить судини і таким чином зменшить запалення. Крім того, лід подіє як місцеве знеболювальне, і зніме неприємні відчуття і біль від акне. Для зручності оберни лід у целофанову плівку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 способів використовувати лимон для вашої краси

Знімаємо набряклість повік

Чудодійна властивість льоду звужувати судини і таким чином зменшувати кількість рідини в тканинах стане в нагоді і після бурхливої ночі. Просто проведи шматочком льоду навколо очей - і твій погляд відразу проясниться. Хоча, це не обов'язково повинен бути лід. Багато тусовщиць спеціально зберігають у морозилці звичайні ложки якраз для цієї мети. Але ти можеш зробити наступний крок і приготувати кубики замороженого чорного чаю або скибочки огірка.

Готуємо шкіру до макіяжу

Процедури з контрастними температурами дуже корисні: вони покращують кровообіг, підвищують тонус шкіри і неймовірно бадьорять. Так чому б не включити лід у свій ранковий б'юті-моціон? Перед тим, як наносити тональний крем, проведи кубиком льоду по обличчю. Це допоможе звузити пори, а значить тональний крем ляже рівніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:15, 13.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1365

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: