Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям, Догляд за тілом / 3 домашніх beauty-рецепта, які дійсно працюють

3 домашніх beauty-рецепта, які дійсно працюють

Незважаючи на те, що в косметичних магазинах можна знайти засоби на будь-який смак і бюджет, існують домашні, "бабусині" рецепти, які працюють не гірше своїх "б'юті-колег". Ми приготували для тебе найдієвіші і в той же час прості комбінації для обличчя, волосся і тіла.

domashnie-recepty-krasoty.jpg (22.13 Kb)

Для обличчя: Взимку проблема сухості шкіри стає особливо актуальною, а для того, щоб її вирішити, потрібно всього лише мати вдома ... вівсянку і трохи молока. Візьми 2 столові ложки вівсяних пластівців і подрібни їх в кавомолці. Підігрій молоко і змішай його з вівсяним борошном до кремоподібного стану. Маску треба наносити на обличчя трохи теплою і тримати 10-15 хвилин, після чого змити прохолодною водою. Результат: гладка, ніжна шкіра і рівний, свіжий колір обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перепелині яйця врятують шкіру від старості

Для волосся: Твоє волосся теж страждає від постійного перепаду температур, термічного впливу фена і прасування - повернути його до життя допоможе натуральний йогурт без добавок і мед. Змішай 3-4 столових ложки йогурту з ложкою меду, трохи збий і нанеси апетитний склад на свої локони. Покрій голову харчовою плівкою, вкутай рушником і залиш на годину-півтори. Результат: блискуче волосся.

Для тіла: Гладка, ніжна шкіра - обов'язкова умова не тільки для обличчя, але і для всього тіла. Зробити її такою можна, регулярно використовуючи кавовий скраб. Візьми натуральну мелену каву і "завари" її невеликою кількістю окропу, добре розмішай, додай 2 столові ложки меду і пару крапель улюбленої ефірної олії. Масажними рухами наноси на тіло перед прийняттям душу, починаючи з пяточек і піднімаючись до шиї. Результат: шкіра стає гладкою, немов шовк, легкого золотистого відтінку, що особливо радує, коли до літа ще так далеко.

Хочемо тобі нагадати, що навіть нешкідливі на перший погляд інгредієнти можуть викликати алергічні реакції, тому перш, ніж приступати до домашніх б'юті-процедур, переконайся, що не страждаєш алергією на складові масок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 14.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1876

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: