Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 5 речей, яких варто уникати з пошкодженим волоссям

5 речей, яких варто уникати з пошкодженим волоссям

Радикальне фарбування, використання праски для волосся і навіть дієта - все це може зашкодити твоєму волоссю і зробити його ламким. Щоб не погіршувати ситуацію і повернути їм здоров'я, тобі слід уникати таких моментів.

94267.jpg (32.9 Kb)
"Гаряча" укладка

Неправильне використання фена і праски - головний "винуватець" пошкодження волосся. Занадто високі температури і багаторазовий вплив на пасма цими "гаджетами" призводять до розшарування волосся - воно стає сухим, пористим, кінці стають тоншими і посіченими. На період відновлення локонів від них краще відмовитися, але навіть якщо береш в руки фен, то обов'язково наноси на волосся захисний термо-крем або поживну олія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зміцнюємо волосся реп'яховою олією

Спирт

Більшість засобів для стайлінгу містять у своєму складі спирт, який дуже сушить волосся. Уважно читай етикетку і двічі подумай, чи брати продукт, якщо в ньому є такі компоненти: пропанол алкоголю, ізопропіловий, цетеаріловий, цетиловий і стеаріловий спирт.

Сульфати

Останнім часом про цю складову шампунів ведеться багато дискусій. Стилісти говорять, що сульфати - найлютіший ворог насиченого кольору волосся, а медики проводять паралелі з онкологічними захворюваннями. одне ми знаємо точно: саме ці миючі засоби частково "відповідальні" за тьмяний колір волосся та його сухість, тому має сенс триматися від них подалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 15.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1924

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: