Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски / 5 табу для новорічної зачіски

5 табу для новорічної зачіски

Новий рік - чудова нагода поекспериментувати зі своєю зовнішністю. Однак перед тим як включати свою бурхливу фантазію, переконайся, що твоя зачіска буде триматися всю ніч.

3ghgh.jpg (21. Kb)
Дрібні кучері

Кучері стали хітом сезону. Однак така модна зачіска вимагає багато часу і зусиль. Замість неї спробуй сформувати легкі хвилі, які додадуть твоєму образу грайливість.

kak-sdelat-melkie-kudri2.jpg (37.44 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильний новорічний манікюр з малюнками

Дуже довге волосся

Якщо у тебе дуже довге волосся, не радимо розпускати його в новорічну ніч. Безсумнівно, воно виглядають привабливо, але після парочки алкогольних коктейлів ти ризикуєш виглядати як фурія. Краще заплети об'ємну косу або збери волосся в пучок.

13135316_uhod-za-pricheskoy-iz-dlinyh-volos-1.jpg (.83 Kb)

Багато аксесуарів

Не намагайся переплюнути новорічну ялинку. Одного акуратного прикраси у волоссі цілком достатньо для того, щоб блищати на вечірці.

camaya-populyarnaya-novogodnyaya-pricheska-goda-zmei-2013-1036-12602.jpg (23.56 Kb)

Пишне начісування

Твоя пишна укладка може втратити об'єм вже через годину після бою курантів. Якщо хочеш виглядати стильно і ефектно, начеши невеликий "чубчик" на верхівці і злегка скропи його лаком сильної фіксації.

edab72c6950381276e2899f9c4e4fe5e.jpg (46.06 Kb)

Тугий хвіст

Якщо твоя новорічна програма включає танці, постарайся не робити високий тугий хвіст. Краще нанеси на волосся трохи мусу, збери його в низький хвіст і звільни кілька пасом навколо обличчя.

sc0avcp71dsg.jpg (16.67 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:45, 17.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2502

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: