Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 3 beauty-катастрофи: швидка допомога

3 beauty-катастрофи: швидка допомога

Як сказано в законі Мерфі, якщо яка-небудь неприємність може статися, вона обов'язково трапиться. Ми доповнили цю фразу: якщо з твоєю зовнішністю може статися якась неприємність, вона обов'язково трапиться перед побаченням або важливою діловою зустріччю. Та не панікуй! Наші поради допоможуть виправити ситуацію за лічені хвилини.

8779_victoria_justice_viktoriya_djastis_devushka_devush_1920x1279.jpg (27.83 Kb)
Запалення на обличчі

Прищі та висипання найкраще лікувати засобами, які наносяться безпосередньо на місце запалення. На жаль, навіть найкращі з них не вирішують проблеми моментально. Щоб краще приховати прищик, на пару хвилин приклади до місця запалення кубик льоду, після чого замаскуй це місце консілером (найкраще приховують почервоніння засоби із зеленуватим відтінком).

-e1300823408198.jpeg (15.91 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 секретів ясного погляду

Смуги від автозасмаги

Використання автозасмаги на відкритих частинах тіла (руках, шиї та декольте) чимось схоже на роботу сапера: один незручний рух - і тобі кінець! Щоб позбутися від помаранчевих смуг на тілі, використовуй скраб. Якщо він не допомагає, гарненько потри темну ділянку шкіри часточкою лимона.

1367817267_06_05_2013.jpg (25.77 Kb)

Жирні корені

Волосся, схильне до жирності, може забруднитися так швидко, що ти навіть не встигнеш вчасно це помітити. Якщо мити голову немає коли, а сухого шампуню немає під рукою, увітри в корені волосся трохи соди і вичешіть її. Не вдавайся до цього прийому дуже часто, щоб не пересушити шкіру голови!

117298101_zhirnuye_volosuy.jpg (35.01 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 18.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1960

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: