Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 4 звички, які шкодять волоссю

4 звички, які шкодять волоссю

Ти занадто часто поправляєш зачіску, теребиш кінчики волосся або неусвідомлено намотуєш локони на палець? Ці дії не такі вже й невинні для твого волосся, як може здаватися на перший погляд.

o8pgbx05jbu_filtered.jpg (24.71 Kb)
Ти постійно торкаєшся волосся

Подібний жест демонструє навколишнім чоловікам твою розкутість і сексуальність. І все ж, постійно доторкаючись до своєї шевелюрі, ти брудниш своє волосся. Як наслідок - його доводиться мити набагато частіше. Крім того, від постійних дотиків до локонів і кінчиків, волосся стає більш крихким і починає сіктися.

image_5615091123165894562.png (202.02 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильне омбре в домашніх умовах

Рішення. Якщо позбутися звички самостійно не виходить, попроси друзів нагадувати тобі про те, щоб ти не чіпала волосся. Щоб зайняти руки, купи антистресовий м'ячик.

Ти кожен день піддаєш волосся гарячій укладці

Через дії високої температури на структуру волосся, його верхній шар деформується, він втрачає вологу, тим самим втрачаючи свою еластичність. Локони стають крихкими і сухими.

246kk.jpg (14.87 Kb)

Рішення. Намагайся, щоб волосся частіше сохло природним шляхом. Придбай фен, праску, щипці з керамічними поверхнями, ионизаторами повітря, використовуй щадні температури і термозахисні засоби.

Ти виходиш на вулицю з вологим волоссям

Перепад температур руйнує структуру, оскільки вологе волосся дуже чутливе і крихке. А це в свою чергу загрожує тобі ламкістю і випаданням. Крім того, ти ризикуєш серйозно застудитися.

kate-king-_harpers_bazaar_latin_america.jpg (19.59 Kb)

Рішення. Суші волосся при кімнатній температурі. Ніколи не лягай спати з мокрим волоссям. Якщо ти миєш голову вранці, оберни волосся махровим рушником, поки робиш макіяж. Так локони підсохнуть швидше.

Ти витираєш волосся розтираючими рухами

Ти сплутуєш волосся. Тобі доведеться докласти додаткові зусилля, щоб розчесати його, а це призводить до руйнування верхнього шару, ламкості і випадінню.

1397585922_29-18-sha1.jpg (21.59 Kb)

Рішення. Коли наступного разу підеш в салон краси стригтися, на укладку або фарбуватися, зверни увагу на те, як майстер миє волосся (роблячи при цьому легкий масаж голови) і на те, як він його витирає (зазвичай м'якими рухами, промокаючи його). А якщо твій стиліст виявиться ще й симпатичним чоловіком, то разом з отриманням корисної інформації можна буде зав'язати приємне знайомство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:00, 18.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2981

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: