Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям, Догляд за тілом, Макіяж / 4 beauty-поради, які не працюють

4 beauty-поради, які не працюють

В гонитві за красою ми постійно вишукуємо якісь поради та секрети, які допоможуть нам зберегти молодість, позбавитися висипань, мати ніжну шкіру та пухкі губи. Тож напевно ти не раз чула поради по догляду за собою, які не мають сенсу. Ось деякі з них.

0b24e9c7566897ea5552630bf6c4a711.jpg (102.55 Kb)
Проведи по волоссю гребінцем 100 разів, і волосся буде блищати. Такий фанатизм нікому не потрібен. Занадто часте розчісування призводить до перетину кінчиків і ослаблення волосся.

Вмивайся милом на кремовій основі, і твоя шкіра буде чистою і м'якою. Використовуючи мило, ти ризикуєш порушити захисну мантію шкіри і в результаті отримати запалення і зневоднення.

Протягом дня потрібно періодично припудрювати обличчя. Це зайве - досить припудрити Т-зону перед вечіркою або побаченням. А в решту часу користуйся матуючими серветками.

Якщо хочеш вранці бути з красивими локонами, лягай спати в бігуді. По-перше, це незручно. По-друге, це жахливо незручно. Краще перед сном збери вологе волосся в низький пучок і вранці отримаєш природні хвилі.

Раніше myledi.net писав про 3 домашніх beauty-рецепта, які дійсно працюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 19.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2236

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: