Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 4 правила ідеального макіяжу губ

4 правила ідеального макіяжу губ

Будь-який розкішний макіяж неможливий без помади. Адже саме на губи звертають увагу більшість чоловіків при зустрічі. Так як же зробити ідеальний макіяж губ?

file_766879841243445.jpg (25.75 Kb)
Зроби ставку на основу Як і тіні для повік, помада довше тримається і набуває яскравого відтінку, якщо наносити її на основу. Замість спеціального праймера під помаду можеш намазати губи консілером, тональним кремом або олівцем кольору nude.

Позбудься зайвого Як і все твоє тіло, губи потребують очищення і відлущування. Адже на гладких і м'яких губах помада стає більш яскравою. На прилавках косметичних магазинів ти знайдеш величезну кількість спеціальних скрабів, пілінгів і масок для злущення шкіри губ.

Не виходь за рамки Гірше, ніж помада на зубах, може бути лише помада, що розтеклась. Саме тому візажисти радять користуватися лайнером для губ. Він не тільки робить макіяж стійкішим, але і візуально збільшує губи. Підводь губи по контуру легким пунктиром, а потім повністю зафарбуй губи олівцем кольору nude.

Раніше myledi.net писав про те, як правильно вибирати помаду.

Озброюйся пензлем Яскраві відтінки помади краще наносити за допомогою спеціального плоского пензлика. Цей прийом зазвичай використовується провідними візажистами, щоб розподілити помаду рівномірно по всій поверхні губ. Хитрість у тому, щоб нанести насичений відтінок тонким шаром, інакше він буде виглядати на губах неприродно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 19.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2032

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: