Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом, Макіяж / 3 міфи про догляд за бровами

3 міфи про догляд за бровами

Якщо очі - дзеркало душі, то брови - його рама. Адже саме завдяки бровам обличчя може набути тієї чи іншої виразності. Ми описали кілька загальноприйнятих правил догляду за бровами, про які потрібно забути.

brovinagolovnu.jpg (23.28 Kb)

Міф: Брови підстригати не можна.
Правда: Це допустимо тільки тоді, коли у тебе дуже короткі волоски, які не вибиваються із форми брови. Але в більшості випадків волосся росте в різних напрямках, що порушує симетрію брів. Саме тому їх треба підстригати, але дуже акуратно. Щоб не переборщити і не залишитися без брів, волоски зачісувати спочатку вгору, а потім, навпаки, вниз, зістригаючи таким чином все зайве.

Міф: Верхні волоски брів не можна видаляти.
Правда: Щоб брова була максимально доглянутою і симетричною, потрібно прибирати волоски над верхньою дугою брови. Але для цього тобі необхідно обзавестися спеціальною лампою і збільшувальним дзеркалом, так як неозброєним оком тонкі напівпрозорі волоски помітити практично неможливо. При цьому пам'ятай, що завжди потрібно знати міру і не прибирати зайве.

Міф: Завжди потрібно дотримуватися природної формуи.
Правда: З природою сперечатися не хочеться, але іноді доводиться, адже не всім щастить з ідеальною формою брів. Щоб визначити ідеальну форму, скористайся формулою ABC. Точка А (місце, де починається брова) - середина крила носа і вгору пряма лінія. Точка В (найвища точка арки брови) - діагональ від зовнішнього куточка носа до середини райдужки ока. Точка С (кінчик брови) - діагональ від зовнішнього куточка носа до зовнішнього куточка ока.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уроки смаку прекрасної леді

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 26.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2660

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: