Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям, Догляд за тілом / 5 процедур, які обов'язково потрібно робити перед сном

5 процедур, які обов'язково потрібно робити перед сном

Мрія кожної дівчини - вставати з ліжка бадьорою, сяючою і свіженькою, щоб було достатньо тільки прийняти душ і зачесатися. Вона може стати реальністю, якщо робити ці процедури перед сном.

159292526.jpg (25.37 Kb)
1. Масаж шкіри голови забезпечує додатковий приплив крові до коренів волосся. Таким чином волосяні фолікули отримують необхідне харчування, що сприяє росту і силі волосся. Техніка масажу така: використовуючи обидві руки, виконуй легкі натискання великими пальцями, при цьому роби кругові рухи, пересуваючись від периферії до центру голови. Потім кінчиками пальців малими круговими рухами пройдися уздовж лінії росту волосся від чола до тімені.

2. Вночі твій організм відновлюється. Отримана денна доза токсинів (сигаретний дим, пил, вихлопні гази і забруднення навколишнього середовища) за ніч вбирається в шкіру. Щоб допомогти їй позбутися шкідливої дії, скористайся нічним кремом з антиоксидантами, який посилить процеси відновлення клітин шкіри.

3. Щоб мати розкішну шевелюру вранці, перед сном нанеси на кінчики волосся живильну маску і залиш її на всю ніч. І не забудь покласти на подушку рушник, який захистить білизну.

4. Щоб вранці твій погляд був ясним і свіжим, перед сном нанеси на область навколо очей крем з екстрактом дріжджів. Він допоможе зміцнити стінки судин, вивести зайву рідину і позбавить від темних кіл під очима.

5. Щоб максимально підняти корені волосся, збери волосся на ніч у високий хвіст. Але зав'яжи його еластичною шовковою стрічкою, щоб уникнути заломів на волоссі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скраб для тіла: навіщо він

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:15, 26.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2522

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: