Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом, Манікюр і педикюр / 7 способів зміцнити нігті

7 способів зміцнити нігті

Бути ідеальною до кінчиків нігтів - це не просто метафора, а реальна мета кожної сучасної дівчини. Адже недоглянуті, сухі і ламкі нігті можуть зіпсувати бездоганний образ. Щоб цього не сталося, доглядай за своїми руками правильно.

13665272_2.jpg (25.04 Kb)
Якщо твої нігті - сухі та ламкі, влаштуй їм 8-тижневий курс лікування. Протягом місяця кожен день змащуй кінчики пальців оливковою олією і залишай вбратися на 10-15 хвилин. В наступному місяці проводь цю процедуру два рази на тиждень.

Щоб руки виглядали доглянутими, регулярно використовуй пом'якшувальний крем для кутикули. Обов'язково одягай гумові рукавички, коли миєш посуд або займаєшся іншою домашньою роботою. Зміцнити нігті "зсередини" тобі допоможе їжа, багата біотином куряча печінка, варені яйця, крупи, цвітна капуста й авокадо.

Бережи нігті. Не використовуй їх для відкриття банок з колою та інших технічних завдань. Нестача вітамінів А, С і кальцію може привести до сухості і ламкості нігтів. Дай їм відпочити від лаку і особливо - від засобу для його зняття. Якщо ти будеш перефарбовувати нігті занадто часто, вони стануть сухими і тьмяним. Ніколи не використовуй засоби для зняття лаку з ацетоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як прискорити ріст нігтів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 27.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3403

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: