Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Підсумки року: 6 найпоширеніших запитань в google 2014

Підсумки року: 6 найпоширеніших запитань в google 2014

Які питання про те, як впоратися з тією чи іншою косметологічної проблемою, найчастіше задають в пошуковику google? Ми знаємо не тільки ці запитання, але й відповіді на них.

690x469_1_a65989c80db04f41cb727e7b5104f61128x768_0xd42ee42d_83225391419502355.jpeg (25.31 Kb)
1) Як позбутися акне?

На жаль далеко не завжди акне є виключно підліткової проблемою. Вона турбує 50% жінок різного віку. Правильний догляд за порами, схильними до накопичення надлишків шкірного жиру, - ключова превентивна міра в боротьбі з висипаннями. Також ваш must-have - засоби для детоксу шкіри або салонні процедури з аналогічним ефектом.

2) Як позбутися від розтяжок?

Лазерна терапія мабуть найбільш швидка та ефективна, але разом з тим доволі коштовна. А ось, що дійсно добре - так це робота на випередження проблеми. Зокрема при перших ознаках появи розтяжок, наприклад під час вагітності, необхідно почати щодня користуватися олією, втираючи її в шкіру легкими масажними рухами.

3) Як часто потрібно мити голову?

Це залежить від вашого типу волосся і умов навколишнього середовища. Як і наша шкіра на тілі, шкіра голови реагує на сезонні зміни клімату, на наш спосіб життя тощо. Так що вам вирішувати як часто ви будете мити голову. Щоб ваше волосся якомога довше зберігало свіжий вигляд, давайте йому періодичний відпочинок від стайлінгу і не зловживайте сухими шампунями.

4) Що таке BB крем?

BB cream скорочено від англійського Blemish Balm, і може означати різні речі в різних виробників. Хороший BB крем повинен мати легку текстуру, надавати ефект тонального засобу і містити SPF фактор.

5) Як чистити пензлі для макіяжу?

Тримати пензлі для макіяжу в чистоті вкрай важливо. Це не тільки продовжує термін їх служби, але і дозволяє уникнути розповсюдження бактерій. Використовуйте спеціальні чистячі засоби, так звані браш-клінери (від англ. Brush-cleaner) або спеціальні шампуні. У випадку якщо у вас немає такого засобу, помити пензлики можна скориставшись звичайним шампунем, або гелем для душу. Робити це рекомендується раз на тиждень.

6) Як позбутися темних кругів під очима?

Глобально причиною темних кіл під очима можуть бути генетика, зловживання фастфудом і кавою, недолік заліза, недосип і втому. Тому постарайтеся підійти до вирішення цієї проблеми цілісно. Також важливо правильно підібрати догляд, в залежності від ваших потреб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звабливі тренди

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 29.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1279

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: