Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 5 розслаблюючих процедур для твоєї шкіри

5 розслаблюючих процедур для твоєї шкіри

Ми знаємо п'ять простих способів, які дозволять тобі відчувати себе комфортно і виглядати чудово завжди. І, що особливо приємно, без особливих фінансових або тимчасових витрат!

383507527.jpg (27.28 Kb)
1. Атласна шкіра

Ти стала помічати, що твоя шкіра вже не виглядає такою сяючою і здоровою? Це зрозуміло: в холодну пору року епідерміс оновлюється повільніше, віджилі клітини накопичуються і роблять твою шкіру тьмяною. Повернути шкірі гладкість допоможе ексфоліація. Для цього тобі знадобиться хороший скраб і зволожуючий крем. Результат буде помітний вже після першої процедури. Якщо твоя шкіра суха, вибирай скраб з високим вмістом олій. Починай скрабувати знизу вгору, переміщаючись з лівої на праву половину тіла.

2. Масаж голови

Відчуваєш, що не можеш впоратися зі стресом? Потрібно терміново розслабитися, інакше це позначиться на красі та здоров'ї твоєї шкіри. Існує один ефективний спосіб - масаж голови. Вся справа в нервових закінченнях, які на ній знаходяться. Достав собі задоволення, витративши на нього мінімум зусиль і часу. Ось побачиш, навіть після п'ятихвилинного масажу ти відразу відчуєш себе краще. Для більш інтенсивної релаксації під час масажу використовуй кілька крапель ароматичної олії. Починай процедуру з масажу скронь, втирай олію, потім продовжуй масажувати голову, піднімаючись вище по маківці.

3. Пробудження

Охолоджувальні та освіжаючі процедури пробудять твою шкіру обличчя після сну і позбавлять від таких неприємностей, як мішки під очима. Для цього тобі знадобиться два невеликих гладких камінчика (відмінно підійде морська галька). Поклади камені в морозильну камеру. Вранці, після очищення шкіри, візьми камені і плавними рухами проведи ними від лінії підборіддя до вилиць, від носа до вух, навколо очей, і, нарешті, від середини лоба до скронь.

4. Прийми теплу ванну

Ні для кого не секрет, що ванна благотворно діє на організм: розслаблює мускулатуру, знімає втому. Тому після важкого трудового дня лягай в теплу ванну і розслаблюйся. В якості приємного бонусу додай у воду чашечку морської солі, в якій багато корисних мікроелементів, що сприяють розслабленню м'язів тіла. Не зловживай часом, тобі достатньо 15 хвилин, потім прийми прохолодний душ. Контраст теплого і холодного чудово тонізує шкіру, пробуджує сили і зміцнює імунітет.

5. Масажуй ступні!

М'язи можуть бути затиснуті не тільки в плечах, але і в ногах. Ми зазвичай забуває про ступні, а даремно - їх масаж допомагає швидше впоратися зі стресом і розслабитися. Для цієї процедури тобі знадобиться крем і лайм. Рівномірно на ступні нанеси тонкий шар крему для ніг. Візьми твердий лайм і починай катати його по ступні, спочатку злегка посилюючи тиск на п'яту, а потім плавно переходь на пальці ніг. Також хорошим придбанням стане масажний килимок для ніг. Щовечора приділяй 10 хвилин пішій прогулянці босоніж по спеціальному килимку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сама собі косметолог

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 05.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1448

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: