Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 4 рішення зимових проблем шкіри

4 рішення зимових проблем шкіри

Пронизливий холодний вітер і морози на вулиці, а також сухе кондиційоване повітря в квартирі та офісі - головні винуватці збою в програмі краси твоєї шкіри. Щоб уникнути "зимових" проблем шкіри, слідуй нашій інструкції з догляду.

137116_shutterstock_1199181641.jpg (12.53 Kb)

Схильна до висипань

Щовечора ретельно очищуй шкіру. Відлущувальні лосьйони і делікатні пілінги м'яко видаляють омертвілі клітини, що блокують пори, не травмуючи навіть чутливу шкіру, тому вони підходять для частого використання. Не варто зовсім відмовлятися від засобів по боротьбі з акне, але і не зловживай ними. Використовуй їх не щодня, а через день і бажано тільки ввечері. І не бійся зволожуючого крему! Особливо якщо він містить сонцезахисні фільтри - наноси його вранці за 10-15 хвилин до виходу на вулицю.

Чутлива

Заміни очищающий гель або пінку на делікатний засіб на кремовій основі. Після вмивання нанеси заспокійливу сироватку, а зверху - зволожуючий захисний крем, більш щільний по текстурі, ніж той, який ти використовувала влітку. Протягом дня розпорошуй на обличчя термальну воду. Ми прекрасно знаємо, як приємно ніжитися під гарячим душем, але, на жаль, ця процедура тільки забирає вологу у шкіри. Оскільки взимку неможливо уявити без цього жодного ранку або вечора, постарайся хоча б звести до мінімуму час перебування під обпалюючою водою.

Тьмяна

Знову засяяти твоїй шкірі допоможе делікатна ексфоліація. Цю процедуру необхідно робити три рази на тиждень і обов'язково супроводжувати її вітамінної сироваткою (особливо хороший для кольору шкіри вітамін С). Матуючий тональний крем, яким ти раніше користувалася, зараз може виглядати на твоїй шкірі маскою. Заміни його легкою зволожуючою основою з тонуючим ефектом.

Примхлива

Перед сном видали макіяж засобом з кремовою текстурою, потім проведи по Т-зоні ватним тампоном з матуючим тоніком. Для більш сухих ділянок використовуй зволожуючий лосьйон. Підбирай засоби з гіалуронової кислотою (для жирного зон) і гліцерином (для схильних до сухості).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Догляд за чутливою шкірою

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 06.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1870

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: