Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 7 причин сухості шкіри

7 причин сухості шкіри

Твоя шкіра стала примхливої, з'явилася сухість та лущення? Ми допоможемо тобі з'ясувати причину сухості твоєї шкіри і розповімо, як з нею боротися.

iybyky58zec.jpg (15.9 Kb)
Куріння. Під впливом тютюнового диму шкіра стає сухою, зневодненою і виснаженою. Якщо ти не можеш відмовитися від згубної звички, старайся щодня використовувати крем з вітамінами А, Е і С.

Гаряча вода. Пар порушує захисний бар'єр шкіри. Пам'ятай, що максимальна температура води у ванні повинна бути не вище 36 градусів. Намагайся перебувати в ній не довше 10 хвилин.

Ультрафіолет. Шкідливі сонячні промені проникають у верхні шари шкіри і провокують появу зморшок. Щоб захистити шкіру від ультрафіолету, стережись сонця і використовуй косметику із захисним УФ-фільтром.

Хлорована вода. Вода, якою ти умиваєшся щоранку, містить хлор. Ця речовина викликає сухість, одразнення та лущення шкіри. Тому старайся умиватися тільки мінеральної або просто кип'яченою водою, а коли плаваєш в басейні, не занурюй обличчя у воду. Після душу обов'язково наноси зволожуючий крем.

Погодні умови. Шкіра може ставати сухою з-за морозу, сонця, вітру, недостатній вологості повітря або різкого перепаду температури. У такому випадку запобігти сухість шкіри допоможуть зволожуючі маски і косметика із захисним SPF-фільтром.

Кондиціонер. Якщо в приміщенні, де ти знаходишся, встановлений кондиціонер, вологість повітря знижується, а шкіра стає сухою. Щоб позбутися від проблем зі шкірою, придбай зволожувач повітря.

Мило. Лужне мило надає на шкіру згубну дію, руйнуючи її захисну мантію. На щастя, дні мила і води вже давно пройшли. Сьогодні перед тобою найширший вибір між щадними пінками, гелями, молочком і маслами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сама собі косметолог

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 06.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2311

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 1
Arysja 7.01.2015 - 12:40
А порадьте, будь ласка, як прибрати гусячу шкіру на ногах
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: