Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 7 поганих beauy-звичок, яких потрібно позбутися

7 поганих beauy-звичок, яких потрібно позбутися

Можливо, саме ці невинні на перший погляд дії відокремлюють тебе від бездоганної зовнішності твоєї мрії.

besplatnie-procedury-v-salonah-krasoty-otzyvy-1.jpg (20.65 Kb)
Перестанеш гризти нігті, обдирати лак і обкусувати задирки. Складно виконати дану собі обіцянку і в пориві стресу ти знову тягнеш нігті до рота? Спробуй фарбувати нігті не звичайним лаком, а гелевим - він не тільки більш стійкий до подряпин і сколів, а й набагато дорожчий - тобі буде елементарно шкода його зіпсувати.

Перестанеш обривати і розділяти посічені кінці. Звучить дивно? Але опитування, проведені серед дівчат віком від 16 до 35 показали, що ця згубна звичка присутні більше, ніж 63%. Замість того, щоб так варварськи розправлятися з ослабленими кінцями, спробуй через день втирати в них живильну реп'яхову або касторову олію, ну і регулярну стрижку теж ніхто не відміняв.

Будеш відповідально ставитися до захисту від сонця. Виходячи на прогулянку в парк чи збираючись на пляж - крем з відповідним твоїй шкірі SPF обов'язковий. Зрештою, кому потрібні ранні зморшки?

Перестанеш надмірно відлущувати шкіру. Салонні пілінги, домашні ексфоліанти і маски з кислотами однозначно потрібні, але тільки не все і відразу. Дай своїй шкірі відпочити і "включити" природні механізми оновлення.

Станеш використовувати термозахист перед феном / плойкою / праскою. Якщо ти ненавмисно доторкнешся щипцями для завивки до шкіри, то гарантовано отримаєш опік. А тепер уяви, що постійне їх використання робить з твоїм волоссям?

Перестанеш лягати в ліжко з макіяжем. Це головне "ні" в догляді за собою - пил, косметика і токсини, забивають пори і провокують виникнення запалень. Поклади поруч з ліжком упаковку вологих серветок для макіяжу - це, звичайно, не ідеальний спосіб очищення, але все ж краще, ніж нічого.

Перестанеш видавлювати прищі. Дерматологи, напевно, дуже вольові люди, раз можуть утриматися від спокуси і не видавити готовий вибухнути прищ. Тим не менш, вони наполягають: видавлювати прищі (а також роздирати їх і розчісувати) категорично заборонено. Це перетворить ледь помітну цятку в катастрофу на півобличчя і значно сповільнить загоєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети краси, які приховують відомі зірки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:45, 06.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1391

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: