Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 5 кроків до ідеальної шкіри

5 кроків до ідеальної шкіри

Ти багато часу витрачаєш на догляд за шкірою, але ідеальною її все одно не назвеш? Можливо, ти робиш щось не так. Виконуючи ці beauty-процедури, ти доб'єшся м'якої і шовковистої шкіри і перетворишся на справжню дівчину з обкладинки.

pyatna-posle-akne.jpg (20.97 Kb)
Умивання

Вранці і перед сном вмивайся ледве теплою водою і змащуй обличчя лосьйоном. На початку дня ти підготуєш обличчя до нанесення макіяжу, а ввечері видалиш залишки косметики, пил і бруд.

Пілінг

Щоб шкіра була гладкою і ніжною, її потрібно очищати від мертвих клітин. Для цього придбай скраб з дрібними частинками, який забезпечить м'яке відлущування і почистить закупорені пори.

Догляд за шкірою навколо очей

Шкіра навколо очей потребує особливо ретельного догляду - вона дуже ніжна і схильна до старіння. Використовуй сироватку або крем - вони зволожать шкіру і запобіжать появі зморшок.

Зволоження

Вибери зволожуючий крем, який підійде для твого типу шкіри. Фахівці радять звернути увагу на масло ши - це натуральний засіб добре живить шкіру і робить її пружною і гладкою.

Захист від сонця

Сонячні промені завдають величезної шкоди нашій шкірі, сприяють швидкому старінню, пігментації та деяким шкірним захворюванням. Тому, перш, ніж вийти на вулицю, змасти обличчя сонцезахисним кремом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 міфів про догляд за обличчям

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 08.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2101

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: