Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 10 заповідей туші для вій

10 заповідей туші для вій

Туш для вій - найцінніший засіб у beauty-арсеналі кожної дівчини. Ми розповімо тобі, як правильно зберігати і використовувати її, щоб твій погляд завжди був максимально привабливим.

5445.jpg (26.45 Kb)
Підбери правильну форму щіточки. Запам'ятай: густа щіточка додає об'єму, вигнута - з легкістю підкручує вії, а щіточка з пластмасовими зубцями відмінно розчісує і розділяє.

Пам'ятай, що чорна туш підходить всім дівчатам, незалежно від кольору очей, волосся і відтінку тіней.

Якщо хочеш, щоб туш не тільки фарбувала вії, а й доглядала за ними, переконайся, що до її складу входять такі компоненти як бджолиний віск, кварц, кератин, пантенол, УФ-блокатори, каолін, вітаміни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як можна використовувати непотрібну косметику

Не зловживай водостійкою тушшю. А якщо ти все-таки не можеш відмовитися від неї, старайся максимально акуратно видаляти її з очей, використовуючи спеціальну рідину.

Щоб засіб добре лягав на вії, зігрій тюбик руками або опусти його в теплу воду.

Якщо вії постійно склеюються, спробуй очистити щіточку туші за допомогою серветки.

Не опускай щіточку в тюбик кілька разів поспіль, інакше у флакончик може потрапити повітря, що призведе до розмноження бактерії.

Для виразного погляду наноси туш у два шари. Перш, ніж фарбувати вії вдруге, почекай, поки висохне перший шар, інакше вії можуть склеїтися. Нижні вії старайся профарбовувати тільки один раз.

Щоб макіяж виглядав натурально, можеш нафарбувати тільки корені вій.

Тримай туш подалі від ванни, батареї, ламп, прямих сонячних променів і протягів. Краще зберігати її при кімнатній температурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:00, 09.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2193

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: