Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 5 речей, які завжди повинні бути в косметичці

5 речей, які завжди повинні бути в косметичці

Навіщо носити в сумочці всю косметику, яка в тебе є? Наші поради допоможуть тобі вибрати тільки найнеобхідніші beauty-засоби, які можуть стати в нагоді тобі в будь-який момент.

7-veshhej-kotory-e-dolzhny-by-t-v-vashej-kosmetichke-na-rabote.jpg (37.17 Kb)
Туш для вій. Якщо після роботи ти поспішаєш на побачення, просто нанеси на вії додатковий шар туші. Зроби вибір на користь вугільно-чорної туші: вона зробить твій погляд більш привабливим.

Темний лайнер. З його допомогою можна намалювати стрілки або зробити smoky eyes. І для цього тобі не знадобляться тіні для повік!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марка Sephora випустила палетку тіней, присвячену головному кольору 2015

Консилер. Вибери відтінок, який повністю збігається з тоном твоєї шкіри. З ним ти в будь-який момент можеш замаскувати темні кола під очима або дрібні недоліки шкіри. Не вибирай занадто світлий консилер: він тільки підкреслить прищики і зморшки.

Хайлайтер. Ти можеш нанести його замість тіней на повіки або підкреслити верхню частину скул, щоб надати обличчю сяйва.

Червона помада. Кращий спосіб створити виразний і сексуальний образ - нафарбувати губи червоною помадою. Крім того, її можна використовувати як рум'яна: просто нанеси трохи помади на яблучка щік і розтушуй пальцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 15.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2494

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: