Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 5 секретів макіяжу для блідої шкіри

5 секретів макіяжу для блідої шкіри

Дівчатам з порцеляновим відтінком шкіри дуже складно створити мейкап, який представить їх блідість у вигідному світлі. Але немає нічого неможливого! Myledi.net розкриє декілька хитрощів в макіяжі, які додадуть твоїй шкірі здоров'я і сяйво.

zy4ooywea3i.jpg (14.13 Kb)
Тон

Не намагайся замаскувати свою блідість під товстим шаром темного тонального крему, відмовся від засобів на жовтій основі. Якщо на твоїй шкірі є дрібні недоліки і нерівності, замаскуй їх за допомогою праймера. Після цього можеш скористатися тональним кремом. Пам'ятай, що засіб повинен мати легку нежирну текстуру.

Рум'янець

Без легкого рум'янцю на щоках твоє бліде обличчя може здаватися занадто хворобливим, однак і перестаратися з рум'янами на варто. Зроби вибір на користь світло-рожевих або персикових відтінків. Використовуй рум'яна без перламутру і блискіток - так ти підкреслиш свою натуральну красу.

Тіні

Яскраві тіні на блідій шкірі будуть виглядати занадто зухвало. Постарайся замінити їх на більш світлі і холодні відтінки. Підійдуть світлі пісочні і сірі, ніжні рожеві і фіолетові, м'які бежеві і коричневі тони.

Туш

Тобі підійде подовжуюча туш вугільно-чорного кольору з глянцевим блиском. Довгі чорні вії відмінно виглядатимуть на тлі порцелянової шкіри. Намагайся уникати фіолетових, синіх і блакитних відтінків туші - вони зроблять твоє обличчя хворобливим і підкреслять темні кола під очима.

Помада

Для макіяжу губ використовуй нейтральну помаду або блиск. Підійдуть прозорі рожеві, бежеві та персикові відтінки. Для створення вечірнього образу можеш скористатися помадою темно-червоного, бордового або коричневого кольору - вона створить гарний контраст на твоїй блідій шкірі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підібрати свою кольорову гаму в макіяжі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 17.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3257

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: