Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 5 порад з подовження стійкості помади

5 порад з подовження стійкості помади

Як правильно наносити помаду, щоб вона протрималася якомога довше? Дотримуйтесь простих порад - і ви збережете красу на губах на цілий день!

red-lips1.jpg (18 Kb)
1. Спочатку - і це найголовніше - нанесіть бальзам. Хоча наша мета - стійкий колір, не варто наносити помаду на сухі, обвітрені губи.
 
2. Використовуйте контурний олівець, особливо якщо ваша помада має тенденцію розмазуватися і розтікатися. Олівець для губ завжди вельми популярний в індустрії краси. Використовуйте його, щоб колір не стирався швидко. Заштрихуйте губи по всій поверхні, перш ніж наносити помаду. Олівець працює як кольорова база, так що якщо помада стирається, контраст буде не так помітний.
 
3. За допомогою пензлика нанесіть помаду на середину губ, потім розтушуйте в сторони. Цей перевірений часом метод допоможе вам уникнути скупчення надлишків помади у краєчків рота.
 
4. Використовуючи ватяну паличку, зітріть зайву помаду на краях ваших губ. Це додасть їм свіжості.
 
5. Промокніть губи серветкою. Якщо вам потрібен насичений колір, а ви прибрали багато помади, просто нанесіть ще один шар. Можете бути впевнені, що ваш колір збережеться надовго. Позбавтеся від плям або виправте контури за допомогою серветки. Умочіть її в засобі для зняття макіяжу і проведіть вздовж лінії губ, щоб переконатися, що ви рівно нанесли помаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що він думає про твій макіяж

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 21.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1321

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: