Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Кар'єра, Офісний планктон / 7 beauty-помилок, які можуть коштувати вам кар'єри

7 beauty-помилок, які можуть коштувати вам кар'єри

Хижий манікюр, легковажна укладка та модні парфуми, які не відповідають офісному дрес-коду і можуть перешкодити просуванню по службі.

690x510_1_00385a53acef29c206c32dd262af7b5a690x510_0xd42ee42a_9219453931413800347.jpeg (30.46 Kb)

1. Парфуми не на часі

Обожнюєте орієнтальні композиції з нотами уда, пачулів і амбри? Це чудово. Але краще користуватися ними після роботи і по вихідних. Погодьтеся, такі терпкі і важкі сполучення не дуже доречні з ранку раніше. До того ж вони відносяться до категорії "на цінителя", і можуть елементарно дратувати колег, начальство або клієнтів. Акуратніше треба бути і з модними зараз карамельно-гастрономічними ароматами. Безпрограшний варіант - легкі квіткові композиції, які потрібно наносити за заповітом легендарної Есте Лаудер. Розпорошіть аромат перед собою, а потім пройдіть через цю парфумовану "хмару". Ненав'язлива квіткова вуаль буде супроводжувати вас цілий день.

fragancias_navidad_p.jpg (15.36 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зрозуміти, що вас можуть звільнити

2 Справа нігтів

На клавіатурі комп'ютера, екрані смартфона або при роботі з документами - наші нігті зараз постійно на виду. Чи варто вже говорити, що вони, як мінімум, повинні бути доглянуті і акуратно підстрижені. З вибором кольору лаку можна дозволити собі деякі вільності. Навіть строгий офісний дрес-код зазвичай не забороняє фіолетові, зелені або сині нігті. Так що будемо вважати це якоюсь лазівкою і приємним способом проявити свою яскраву індивідуальність. Але пам'ятайте, що всі екстравагантні відтінки краще виглядають на коротких нігтях. Та й взагалі, гострі довгі кігті вже кілька сезонів не актуальні. Вони роблять образ занадто агресивним і хижим (а воно вам треба?).

img_879b267c8ecac98fea922ce96009684a.jpg (11.05 Kb)

3 Лялькова історія

Романтичні біляві кучерики, величезні вії, рожевий блиск на губах, рум'яна і коротеньке платтячко ... Звичайно, все це жахливий стереотип, але в очах оточуючих гарненька дівчина-лялечка не може бути розумною. Можна спробувати зруйнувати це помилка. Але можливо, заради кар'єри варто пожертвувати іміджем милої дівчинки: прибирати волосся в акуратний хвіст або пучок, робити строгий макіяж, носити спідниці до коліна. Загалом, якщо ви не хочете затриматися на позиції секретарки, вибирайте діловий, а не сексуальний образ.

blogger-image-42193692.jpg (26.02 Kb)

4 Справі час

Одна моя знайома завжди приходила в офіс з елегантною укладкою, при макіяжі та манікюрі. Загалом, виглядала бездоганно, але при цьому спізнювалася мінімум на півгодини. Всі виправдання на тлі такого ефектного зовнішнього вигляду звучали непереконливо. Всім було зрозуміло, що вранці вона занадто довго зависала у дзеркала. Чи варто говорити, що врешті-решт її звільнили. Так що вибирайте самі, чого вам хочеться "поспати довше" або "виглядати бездоганно". Макіяж і зачіска, на жаль, по трудовому кодексу не є поважною причиною для запізнення.

690x910_0xd42ee42a_93111552614144100.jpeg (.17 Kb)

5 Сальні жарти

Інша крайність теж не краще. Вічно брудне волосся, синці під очима, недоглянута шкіра, брудні нігті - безумовна перепона до підвищення. Як можна довірити керівний пост людині, яка не може впоратися з невеликими зовнішніми проблемами, та й взагалі виглядає неохайно. Навіть якщо ви проспали через те, що напередодні до півночі готували квартальний звіт, сучасні beauty-засоби допоможуть у два рахунки привести себе в порядок. Сухий шампунь освіжить зачіску, щільний консилер замаскує будь-які сліди втоми, а bb-крем вирівняє колір обличчя, зволожить шкіру і надасть їй сяйво. Словом, це більше питання поваги до себе і до оточуючих.

1374659177_uhod-za-zhirnymi-volosami-v-domashnih-usloviyah.jpg (42.68 Kb)

6 За образом і подобою

Від новомодних beauty-засобів, їх відтінків і ефектів сьогодні легко втратити голову. Дивіться на себе критично, запитуючи, чи підходять фіолетові тіні вашому віку і положенню, чи не робить вас старшою бордова помада і чи не виглядає перламутровий блиск недоречною спробою омолодитися. І запам'ятайте: золоту пудру, гліттер та інші блестючкі виробники випускають для свят і вечірок, а не для щоденного використання.

sparkles.jpg (24.19 Kb)

7 У робочий полудень

Якщо ви поки не обзавелися особистим кабінетом, не варто зайвий раз наводити красу на робочому місці. Можна перед виходом на обід або зустріч підфарбувати губи або поправити макіяж. Але от знімати лак, фарбувати нігті або робити маски (навіть для рук) краще вдома або в салоні. Та й робочий стіл не варто перетворювати на філію ванної кімнати, заставляти його всілякими баночками, тюбиками і флакончиками. Повне право на прописку на ньому мають тільки крем для рук і термальний спрей.

690x909_0xd42ee42a_195259961414410041.jpeg (45.85 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 22.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2659

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: