Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 5 способів продовжити чистоту волосся

5 способів продовжити чистоту волосся

Будь-яка, навіть надзвичайно розкішна укладка може виглядати непрезентабельно, якщо волосся втратило свою свіжість. Як мити голову рідше і виглядати при цьому бездоганно - давайте розберемося.

5-sposobov-prodlit-chistotu-volos-1036-56137.jpg (18.6 Kb)
1. При виборі шампуню орієнтуйтеся не так на тип волосся, а на тип шкіри голови. Щоб продовжити чистоту локонів, слід вибирати засіб для жирного типу.
 
2. Бальзам наносите тільки на кінчики волосся, інакше корені стануть більш жирними, а зачіска швидко втратить об'єм.
 
3. Регулярно очищайте шкіру голови за допомогою спеціальних скрабів - так ви позбавитеся від ороговілих клітин і залишків стайлінгу.

4. Постарайтеся звести до мінімуму використання засобів для укладки. Вони обтяжують волосся і позбавляють його природного блиску. Вибираючи стайлінгові продукти, переконайтеся, що вони не містять силіконів, які мають тенденцію накопичуватися на шкірі голови і погіршувати стан волосся.
 
5. Якщо локони втратили свою свіжість вже до кінця дня, можете скористатися сухим шампунем або спеціальною пудрою для волосся. У першому випадку ви позбудетеся від жиру на коренях волосся, у другому - надасте зачісці необхідний об'єм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поживний раціон для волосся

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 23.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1511

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: