Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 10 ідей з оригінального використання цукру

10 ідей з оригінального використання цукру

За допомогою цукру можна продовжити стійкість помади і легко прибрати плями від трави. Як це зробити, і які ще незвичайні способи застосування цукру існують - читайте в наших порадах.

10-idey-kak-originalno-ispolzovat-sahar-1036-55827.jpg (13.75 Kb)


1. Цукор може зберегти свіжість квітів. Просто додайте у воду 3 столові ложки цукру і 2 оцту. Цукор корисний для стебел, а оцет зупинить розмноження бактерій.
 
2. Хочеться наїстися льоду після гострої їжі? Це не обов'язково, просто візьміть в рот ложку цукру, він миттєво зніме подразнення слизової, а якщо ви худнете, то просто не треба його ковтати.
 
3. Скраби із цукром вже давно відомі, їх застосовують у всіх косметичних салонах, як для особи, так і для тіла. Скраб нескладно виготовити в домашніх умовах. Просто змішайте цукор з оливковою олією і додайте будь-яку ефірну олію на ваш смак. Шкіра стане ніжною і шовковистою.

40203743665256102.jpg (21.38 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 способів використовувати косметику не за призначенням
 
4. Дивно, але факт: якщо трохи посипати цукром нафарбовані помадою губи, трохи почекати і злизати його, помада протримається довше.
 
5. Цукор легко виводить плями від трави: просто намочіть пляму, посипте цукром і залишіть на годину. Результат вас здивує.

6. Цукор поглине запах і колір кави і будь-яких спецій, пропущених через кавомолку.

isrmax-asia-2012-203813.jpeg (13.1 Kb)
 
7. Цукор допомагає слизовій рота не тільки після гострої їжі, а й при опіку гарячим напоєм. Просто покладіть ложку з цукром на язик, біль пройде моментально.
 
8. Погано лягає помада? Нанесіть на губи суміш цукру та оливкової олії і почекайте 30 секунд. Змийте - і сміливо наносите макіяж, все буде ідеально.

1_84.jpg (18.84 Kb)
 
9. Всі знають, як складно змити милом машинну змазку з рук. Зате сумішшю цукру і будь-якої олії це зробити дуже просто: розітріть в руках і змийте водою. Все готово.
 
10. Висновки після дослідження використання цукру виявилися дивовижними: виявляється, цукор здатний вбивати бактерії, що перешкоджають загоєнню і викликають хронічні болі. Відбувається це дуже просто: бактеріям для розмноження необхідна волога, а цукрова пов'язка здатна повністю вбирати будь-яку воду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 26.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1654

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: