Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 6 розумних beauty-лайфхаків, щоб пережити зиму

6 розумних beauty-лайфхаків, щоб пережити зиму

Морози та сильні вітри не найкращим образом позначаються на нашій шкірі. Вона стає сухою та починає лущитися. Як цьому запобігти, читай у нашому матеріалі.

zheltyi-cvet-kosmetika.jpg (9.97 Kb)
Лайфхак №1: Пом'якшити обвітрені губи допоможуть звичайні ... чайні пакетики

Якщо твої ніжні, спокусливі вуста обвітрилися на морозі або навіть потріскалися, завари собі чашечку чаю. Випий його, а теплі пакетики приклади до губ: танін, що міститься в чаї, може заспокоїти і зняти запалення з обпаленої шкіри, так що і тут він теж впорається.

Лайфхак №2: Зроби домашній скраб для губ

У лінійках деяких брендів є чудові скраби для губ, використовувати які - одне задоволення, але навіщо витрачати зайві гроші, якщо ти можеш зробити його сама? Змішай одну столову ложку органічного коричневого цукру з такою ж кількістю квіткового меду, потім делікатно помасажуй губи. Мало того, що через дві-три хвилини від шелушінь не залишиться й сліду, так ще й бойфренд не зможе від тебе відірватися. Ось що ми називаємо солодким поцілунком!

hak2.jpg (13.16 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 способів продовжити стійкість макіяжу

Лайфхак №3: Нанось бальзам для тіла в душі

Точно так само, як і нанесення на обличчя крему в заповненій парою ванній допомагає "заблокувати" і зберегти надовго вологу в шкірі, зволоження тіла відразу після душу допоможе зробити шкіру більш м'якою і ніжною. Легенько промокніть тіло рушником, після чого відразу ж розподіли по тілу поживну масу: ти можеш проробляти цей трюк з будь-яким лосьйоном або бальзамом.

Лайфхак №4: Віднови посічені кінчики волосся за допомогою вітаміну Е

Взимку пасма страждають не менше, ніж влітку: стають ламкими, посіченими і виглядають мляво. Виправити ситуацію і врятувати слабкі кінчики від радикальної стрижки, допоможе звичайний вітамін Е. Ти можеш купити його в рідкому вигляді, а можеш просто розчавити в долонях вітамінку-капсулу і пробігтися руками по волоссю. Також його можна використовувати для масажу шкіри голови, щоб зменшити випадіння і підсилити ріст волосся.

hak5.jpg (14.62 Kb)

Лайфхак №5: Скупайся у вівсянці

У ваннах з вівсянкою купають навіть новонароджених, уяви, як добре вони впливають на суху, обвітрену, подразнену шкіру! Просто додай в чашку з дрібно розмолотими вівсяними пластівцями трохи молока і ефірної олії, вилий масу у ванну і занурся в неї на 15-20 хвилин (волосся краще зібрати наверх). Ця домашня спа-процедура моментально пом'якшить і заспокоїть шкіру, зніме свербіж і почервоніння, позбавить від екземи або алергії (в цьому випадку ефірну олію додавати не варто.

Лайфхак №6: Зроби кремовий DIY-хайлайтер

Пудрові шиммери і хайлайтери взимку не дуже доречні, оскільки вони моментально підкреслюють будь-яке лущення і подразнення. Інша справа - їх кремовий колега, який тобі цілком під силу зробити самостійно. Для цього просто змішай трохи розсипчастих тіней відтінку шампанського з тонуючої зволожуючою емульсією або кремом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 29.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1926

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: