Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 5 варіантів макіяжу для жінок у віці

5 варіантів макіяжу для жінок у віці

Доволі часто в інформаційному просторі немолодих жінок та чоловіків списують з рахунків. Можна довго розмірковувати про причини такої ситуації. Втім Краще пробувати налагодити стан речей і повернути тих, кому за, на лави красунь і модниць.

make_up.jpg (21.03 Kb)
Як і в будь-якому іншому макіяжі, тут використано класичне скульптурування, але активно пропрацьована лінія підборіддя, щоб приховати нечіткий овал обличчя. Тон краще змішувати з кремом, щоб він не забився у зморшки. Якщо є сильна деформація шкіри, краще використовувати силіконові бази або спеціальні засоби для зрілої шкіри.

У віковому макіяжі краще використовувати матові текстури. Матові тіні завжди виглядають більш гідно. Очі підведіть тінями, а не олівцем - чіткі лінії на зрілому обличчі найчастіше виглядають неакуратно, хоча це залежить від стану шкіри.

k5ijqr-qm0knpw_zmf5yiw.jpg (29.79 Kb)

Слизову підведіть стійким темно-синім пігментом, його ж можна використати як туш. Сам макіяж досить темний, фактично смокі, і його хочеться розбавити, щоб він не виглядав огрядним, а був яскравішим. Ще з віком багатьом жінкам хочеться додати кольору на очі, і найчастіше для цього використовують які-небудь блакитні або сині олівці. Ось така підводка якраз найбезпечніший спосіб використовувати кольоровий олівець на дорослих очах.

rkw_pvse9kbiadxufbfaiw.jpg (40.35 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 трендів голлівудського макіяжу

Намалюйте класичну стрілку з коротким хвостиком, візьміть більш м'яку по відтінку помаду, трохи затемніть овал обличчя і область під вилицями та змішайте рожевий і персиковий відтінки рум'ян. А взагалі на дорослому обличчі гарні рум'яна будь-яких відтінків - з віком яблучка щік не втрачають об'єму, а ексцентричний рум'янець може відмінно виглядати в рамках образу.

fat6hjvptx54q4vu7mtyvq.jpg (24.34 Kb)

Приховайте чіткий контур олівця помадою, підмалюйте брови, розтушуйте чітку підводку і профарбуйте простір між віями.

6-ijfwtlxmeimw9swst7xq.jpg (22.85 Kb)

Підведіть коричневим олівцем простір між віями, використовуйте для вій коричневу туш, зробіть контрастний акцент на губи, щоб розбавити рівномірний макіяж. Ще зробіть кремову корекцію овалу обличчя.

oxgp08y1ne2w6bdxo7enpw.jpg (30.8 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 30.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2476

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: